Figyelmeztetés szülőknek és felnőtt gondviselőknek

Az Owlient igyekszik ellenőrizni a Howrse játékban megjelenő tartalmat és üzeneteket. Ügyfélszolgálati munkatársaink és az önkéntes moderátorok állandóan megfigyelés alatt tartják a közösségi fórumokat. A technikai filterek csak azért vannak jelen, hogy kiszűrjék az esetleges illetlen tartalmat.

Azonban a szülők és a felelős felnőttek feladata, hogy elkísérjék és felügyeljék a gyermekeket, amikor az internetet böngészik, annak érdekében, hogy:

  • Csökkentsék az illegális vagy esetlegesen durva tartalom megtekintésének lehetőségét.
  • Elkerüljék azt, hogy a kiskorú játékos olyan információt adjon meg, aminek alapján valaki azonosíthatja, megtalálhatja őket vagy közvetlen kapcsolatba léphet velük (név, cím, telefonszám, e-mail cím, stb.).

Látogass el gyermekeiddel olyan weboldalakra, melyek elmagyarázzák az Internet és a gyermekek szabályzatait és kockázatait, így elkerülhető lesz a hozzájárulás nélküli fizetés („zsetonok” vásárlásakor) a rendelkezésre álló fizetési lehetőségek közül.

Ennek értelmében az Owlient továbbá azt javasolja, hogy a szülők szülői ellenőrző szoftvert is alkalmazzanak.

A szülők továbbá bármikor megszüntethetik gyermekük számláját.

Ehhez a következőket kell tennie:

  • jelentkezzen be gyermeke számlájára,
  • lépjen a személyes infó oldalra,
  • kövesse a „Játékom törlése” részleg utasításait.

Vegye figyelembe, hogy ez a művelet visszafordíthatatlan.

Ha nehézségekbe ütközne a művelet során, küldjön nekünk egy kérelmet a kapcsolatfelvételi formanyomtatvány használatával. Itt meg kell adnia kereszt- és vezetéknevét, címét, szerepét (szülő, tanár vagy meghatalmazott képviselő), valamint a megfelelő információkat gyermeke számlája azonosításához.

emmaadvice