A tenyésztők kézikönyve

A Magatartási szabályzat

Annak érdekében, hogy minden Howrse-játékosnak biztonságos, szórakoztató és tisztességes játékélményben legyen része, fontos, hogy tisztában legyél a tiltott tartalmakkal és viselkedésekkel, valamint az esetlegesen felmerülő szankciókkal.

A Howrse-ban a következő tartalmak és viselkedések nem megengedettek:

Nem megfelelő képek és nyelvezet

Szexuális, erőszakos, rasszista, sértő vagy fenyegető jellegű, vagy erőszakra és gyűlöletre szító képek és nyelvezet. Ilyen jellegű képeket vagy nyelvezetet tartalmazó webhelyekre mutató hivatkozások megosztása.

Csalás

Zsetonok, Equusok, lovak, tételek vagy fiókok értékesítése. Átverések szervezése, bizalommal való visszaélés, fiókok ellopása, jelszavak kérése más felhasználóktól. A zsetonvásárlások visszavonása, miután azokat már felhasználták, és csalási kísérletek. Több fiók létrehozása a játék ugyanazon verziójában. A Howrse bármely aspektusának kihasználása a hibák és hiányosságok révén.

Viselkedés a kommunikációs csatornákban

A játék nyelvétől eltérő nyelv vagy SMS-nyelv használata. Bármilyen szexuális, politikai vagy rágalmazó jellegű információ terjesztése, amely mások számára sértő lehet. Ugyanez vonatkozik az illegális tevékenységet népszerűsítő vagy bátorító tartalomra is. Spamnek, elárasztásnak, témától eltérőnek, hirdetések vagy közlemények minősülő tartalmak (beleértve a lóeladásokat vagy fedeztetéseket is). Valaki feljelentésével vagy megbüntetésével való fenyegetés, illetve moderátori szerep felöltése.

A szerzői jogi szabályok megsértése

Nem nyilvános alkotások, képek vagy illusztrációk ellopása.