A tenyésztők kézikönyve

A lóeladások

A lovakat a játékosok eladhatják és megvásárolhatják egymás között Equus-ért vagy zsetonért.

Minden eladást követően a végösszeg 10%-a a Malacpersely feltöltésére szolgál.

Például, ha lovadat 5.000 equus-ért adod el, 4.500 equus kerül a számládra és 500 equus pedig a Malacperselybe.

Amikor a Malacpersely megtelik, különleges ajánlatokat oldhatsz fel.

Attól a pillanattól, hogy lovadat eladásra felkínálod, már nem gondoskodhatsz róla. A ló élete automatikusan leáll, és nem öregszik tovább. Mihelyt megvette valaki, életrendje és öregedése visszatér a normális kerékvágásba. A ló öregedése akkor is megáll az eladásra kínálás pillanatában, ha az eladó aznap már gondoskodott róla.

Nem vásárolhatsz vissza egy lovat az eladástól számított 10 napon belül.

Az árverések

Ló aukción való eladásakor megadhatod a kezdőárat. A potenciális vásárlók licitálnak. Az utolsó 30 másodpercben minden játékos megtesz egy tétet, és az eladásig tartó idő visszaáll erre: 30 másodperc. A ló ahhoz a játékoshoz kerül, aki a legmagasabb tétet adta meg az eladás végén.

Az aukció során a legmagasabb téttel rendelkezőtől a pénz áthelyezésre kerül, míg az első tétek megtevőihez visszakerül. Ha senki nem licitált 48 óra-ig, a ló az eladónál marad.

Az árveréseket akkor lehet törölni, ha még senki sem licitált rájuk.

A Pegazus számlával rendelkező játékosok zsetonokért is kezdhetnek árveréseket.

Közvetlen értékesítések

A közvetlen eladások segítségével gyorsabban tudod eladni lovaidat az árverésekhez képest. Közvetlenül választhatod meg lovad eladási árát, és az bármikor megvásárolható.

A közvetlen értékesítést bármikor törölheted, mielőtt véget érne, ha még senki nem vette meg a lovadat. A kérdéses ló ekkor automatikusan visszatér a tenyészfarmodra, 30 nappal az árusítás megkezdésétől számítva.

Hozzáférést kapsz, ha teljesíted a tanonc tenyésztő célkitűzéseket.

Lefoglalt értékesítés

Arra is lehetőség van, hogy lefoglalj egy értékesítést egy adott tenyésztőnek. Ha ezt a lehetőséget választod, csak az a játékos veheti meg a lovadat, akit kiválasztottál.

Hozzáférést kapsz, ha teljesíted a tanonc tenyésztő célkitűzéseket.

Menhely

Ez a lovak menedéke. A lovak és pónik itt élvezik ki a boldog napokat távol a versenyek nyüzsgésétől.A következőket adhatod el:

  • a lovaidat a következőért: 500 equus
  • az unikornisaidat és a nem unikornis lovaidat, amelyek két unikornisszülővel rendelkeznek, a következőért: 2.000 equus

A ló eladása a Menhelynek nem ugyanaz, mint ha egy játékosnak adnád el. Mihelyst az értékesítés lezajlott, nem vásárolhatod vissza a lovat és az eladási ár rögzített.