A tenyésztők kézikönyve

Saját tenyészállomány

A tenyészfarmok

A tenyészfarmok segítségével újracsoportosíthatod saját lovaidat, függetlenül a tenyésztőjüktől.

Hozzáférést kapsz, ha teljesíted a tanonc tenyésztő célkitűzéseket.

Egy extra tenyészfarmot regisztrálhatsz 60 nap rangidőnként maximum 5 tenyészfarmig.

Ha előfizetsz a Pegazus számlára, akár 50 tenyészfarmot is regisztrálhatsz. Továbbá besorolhatod ezen tenyészfarmokat 5 különböző színnel megjelölt kategóriába, hogy könnyebben megtaláld ezeket.

Előtagok

Minden tenyésztőfarm híressé válhat és fejlesztheti hírnevét a tenyésztett lovak által. Regisztrálhatsz egy előtagot és az általad nevelt lovak neve mögé csatolhatod azt. Az előtagot a jövőbeni tulajdonosok nem távolíthatják el a tenyésztőfarmodon nevelt lovaid nevéből, és nem adhatod azon lovak nevéhez, melyeket nem a te farmodon tenyésztettek.

Hozzáférést kapsz, ha teljesíted a tanonc tenyésztő célkitűzéseket.

Létrehozhatsz egy extra előtagot 30 nap rangidőnként. Több előtagot kapsz, ha Pegazus-fiókot regisztrálsz.

Számos előtagod lehet, melyeket például arra használhatsz, hogy megkülönböztesd a lófajtákat, vagy a származásokat egy valamely fajtára specializált tenyészfarmon belül.

A lófajok és a kék csillag

Rengeteg különböző fajta található a(z) Howrse oldalon lovakból és pónikból egyaránt. Különválaszthatod a tiszta-vérű lovakat a keresztezettektől a Genetika lapon a lovak adatlapján. Valamint a tiszta-vérű lovak mellett egy kék csillag van az eladási és a fedeztetési oldalakon.

Tenyésztési korlátozások

Miközben gondoskodsz lovaidról, öregedési pontokat és bónuszokat (ostor, doboz zsír, stb.) találhatsz és Equust szerezhetsz (például küldetések során vagy versenyeken). Azonban ha több, mint 1000 lóról gondoskodsz egy nap, ezek az előnyök kikapcsolódnak. A következő napon kapcsolódnak csak vissza.