Lovarda kézikönyve

A verseny

Versenyeket rendezhetsz lovardádban. Amikor magasan jegyzett lovak csatlakoznak versenyeidhez a Howrse-on, lovardád presztízse növekszik!

Eltérő paramétereket adhatsz meg, hogy mely lovak vegyenek részt a versenyben.

Mindegyik versenyhez 5 résztvevő szükséges. Néhány perccel a regisztrációs határidő után automatikusan elindulnak. A regisztráció a verseny típusától függően 1–24 órával az utolsó kiadást követően újra megnyílik. Amíg nincs regisztrálva ló, addig a Lovarda menüben a versenyek oldalán módosíthatod a verseny minimális szintjét vagy pályáját. Ha egy résztvevő regisztrációját követő öt napon belül nem rendezik meg a versenyt, akkor újra módosíthatod.

Klasszikus lovaglási versenyek

Ha lovardád a Klasszikus lovaglásra van specializálódva, akkor az alábbiakat rendezheted:

 • gyorsasági versenyek (ügetés vagy galopp)
 • terepversenyek
 • díjugrató versenyek
 • díjlovaglás-versenyek

Amikor tereplovagló, díjugrató és díjlovagló versenyeket rendezel, még mielőtt bármilyen ló regisztrálni tudna, az általad épített pályáknak meg kell felelniük a minimális szintnek állóképességben tereplovagló versenyeken, díjugratásban díjugrató versenyeken és díjlovaglásban díjlovagló versenyeken.

Amikor létrehozod lovardádat, kapsz egy kis versenypályát, amit napi egy gyorsasági verseny megrendezésére használhatsz. Vásárolhatsz később egy másikat is a versenyek oldalról. Minden lovardának maximum 2 versenypályája lehet. Az optimális presztízs eléréséhez 2 futamot kell rendezned, és ezért 2 versenypályával kell rendelkezned.

Western lovaglási versenyek

Ha lovardád a Western lovaglásra van specializálódva, akkor az alábbiakat rendezheted:

 • hordókerülő versenyek
 • cutting-versenyek
 • trail class-versenyek
 • western pleasure versenyek

Amikor reining és trail class versenyeket rendezel, még mielőtt bármilyen ló regisztrálni tudna, az általad épített pályáknak meg kell felelniük a minimális szintnek galoppban reining versenyeken és díjlovaglásban trail class versenyeken.

A cutting versenyek megrendezéséhez borjakra van szükséged versenyed létrehozásakor vagy szerkesztésekor. Amikor létrehozol egy versenyt, az első borjadat ingyen kapod meg. A borjak száma határozza meg a benevezéskor megkövetelt minimum állóképesség szintet.

Versenyek alacsony szintű lovak számára

Foglalásokat tehetsz azon versenyek esetében, amelyek alacsony szintű lovak számára érhetők el. A versenyeid több presztízst kapnak azoknál, amelyekkel a szintjük megegyezik és elérhetők az összes ló számára, valamint 500 Equus-t kapsz minden alacsony szintű lovak számára rendezett verseny esetében.

Alacsony szintű lónak az a ló számít, amelyik:

 • kevesebb, mint 20 győzelemmel rendelkezik
 • nem rendelkezik 2350 képességnél többel
 • nem rendelkezik 3310 genetikai potenciál értéknél többel egyik képességben sem

Ezt az értéket minden este újraszámítjuk.