Lovarda kézikönyve

A küldetések

A lovardádban küldetéseket szervezhetsz. A panziós lovak tenyésztői döntenek arról, hogy szervezz-e küldetést a lovardádban vagy sem. Ezzel egy bizonyos mennyiségű Equust, valamint képességpontokat szerezhetnek a lovaiknak. Ezt az összeget nem veszíted el, nem kell fizetned.

A küldetés díjazása a lovardádban panziózó lovak presztízsétől függ. Azonban a lovardád által felkínálható küldetések száma nincs korlátozva. Csak lovak számítanak bele a számításba.

Továbbá valahányszor az egyik panziós lovaid teljesít egy küldetést, bizonyos mennyiségű Equust vagy készletet kapsz, a ló legjobb képességétől függően. Te határozhatod meg mennyi küldetés hoz Equust (leckét) vagy készletet, a lovardád irányítóközpontjából. A megszerzett készlet lovardád helyszínétől függ:

  • Erdő: fa
  • Hegy: vas
  • Tengerpart: homok

Figyelem! A küldetésekkel megszerezhető alapanyagmennyiség az alapanyagtartaléktól függően korlátozott. Ez a tartalék naponta kiürül, a lovardád presztízsétől függően, és nem haladhatja meg a 2000 egységet.

Amikor valamely panziós lovad teljesít egy küldetést, készletet kapsz jutalmul, ez a jutalom megkétszereződik ha igásló teljesítette a küldetést.