Lovarda kézikönyve

A panziós lovak

A panzióztatás ára

Lovardádban fogadhatsz panziós lovakat. A lovak panzióztatásának éjszakánkénti árát lovardád irányításán keresztül szabhatod meg. Ennek az összegnek 20 equus és 200 equus között kell lennie. Azonban, ha saját lovaidat panzióztatod lovardádban, nem kell fizetned, de nincs is ebből bevételed.

Minimális képességi követelmény

Megadhatod a lovardádban panziózó lovak minimum képességhatárát. Ezt lovardád irányításán keresztül teheted meg. Csak a minimum képességhatárt elérő lovak regizstrálhatnak lovardádban. Ne feledd azonban, hogy ez azon tenyésztőkre is vonatkozik, akiknek lefoglaltál egy bokszot. Ha lovuk nem felel meg a minimális követelményeknek, akkor nem regisztrálhatnak lovardádban.

Panzió lejárta

Amikor a panziózás időtartama letelt, a panziós lovak elhagyják a lovardát a napi weboldal frissítést követően, 03:00-kor.

Tartózkodás meghosszabbítása

Ellenőrizd rendszeresen lovardád irányítóközpontját a legújabb hírekért! Itt találhatod a nálad panziózó lovak tenyésztőitől érkező panziózás meghosszabbítási kérelmeket, melyeket tetszés szerint elfogadhatsz vagy elutasíthatsz.

A panziós lovak befolyása lovardád presztízsére

Természetesen a lovak, amelyeket panzióztatsz, hatással lesznek a lovardádra, számuktól és legjobb képességeiktől függően.