llll.jpg

Rólam!

Írja be ide saját szövegét a mező kitöltéséhez. Ide helyezhet be képeket, csillogó szöveget, avatarokat és szöveget. Használj különböző betűtípusokat, és írj magadról és a lovaidról. A howrseinfo kész elrendezéseket használhatja személyes profiloldalához és lovasközpont profiljához is. Ne feledje, hogy ne adjon meg személyes adatokat itt, és ügyeljen a biztonságra az interneten. Miután elkészítette az elrendezést, könnyen megváltoztathatja a képet és felülírhatja a szöveget. Ha akarja, könnyen létrehozhat egy teljesen új elrendezést. Ha a bemutató mentésekor hibaüzenetet kap, kattintson újra a mentés gombra. Ha ez továbbra sem működik, hozzon létre egy új elrendezést, és győződjön meg arról, hogy az összes lehetőséget kiválasztja.

A lovaim és az elrendezéseim

Könnyen megváltoztathatja Howrse-profilját. Az oldaladra való belépéshez használja a következő Howrse menü hivatkozásokat - profil, oldalam. A jobb oldalon láthatja a prezentáció módosításához szükséges linkeket. Módosíthatja – módosíthatja, újrainicializálhatja – újrakezdheti, vagy megadhatja a kívánt megjelenítési beállításokat – a prezentáció szélességét és magasságát. Mivel rendelkezik az elrendezés HTML-kódjával, módosítania kell a szerkesztési módot, MIELŐTT beilleszti az elrendezési kódot. A jobb oldalon a mosolygós arcok mellett egy zöld HTML módú szerkesztő gomb található. Kattintson erre, mielőtt beilleszti az elrendezési kódot, és egy új oldalra kerül. Ez a html szerkesztési mód oldalát mutatja – figyelje meg, hogy a felül található Howrse szerkesztési ikonok és a mosolygó arcok eltűntek. Most beillesztheti az elrendezés HTML-kódját, és mentheti a bemutatót. Ha az elrendezés elmentésekor csak a kódot láthatja, akkor rossz helyre illesztette be. A megfelelő HTML-szerkesztési módban kell lennie.

Hírek

Írja be ide saját szövegét a mező kitöltéséhez. Ide helyezhet be képeket, csillogó szöveget, avatarokat és szöveget. Használj különböző betűtípusokat, és írj magadról és a lovaidról. A howrseinfo kész elrendezéseket használhatja személyes profiloldalához és lovasközpont profiljához is. Ne feledje, hogy ne adjon meg személyes adatokat itt, és ügyeljen a biztonságra az interneten. Miután elkészítette az elrendezést, könnyen módosíthatja a képet és felülírhatja a szöveget. Ha akarja, könnyen létrehozhat egy teljesen új elrendezést. Ha a bemutató mentésekor hibaüzenetet kap, kattintson újra a mentés gombra. Ha ez továbbra sem működik, hozzon létre egy új elrendezést, és győződjön meg arról, hogy az összes lehetőséget kiválasztja.
Elrendezés: howrselayout4u.yolasite .com