Kedves Látogató!

A neven Wendy, vagy legalábbis akik ismernek azok így szoktak szólítani. A 88 a születési évemet jelöli, mint az általában lenni szokott. A való életben óvónéniként, tanárként, pszichológusként, segédmunkásként, villany- és vízszerelőként, mezőgazdasági munkásként, lókiképzőként, recepciósként (stb) dolgozom Dunakeszin, magyarul lovasoktató vagyok. Ezen kívül szerelembe vagyok esve egy bizonyos hidegvérű lóval, aki Dóra majorban lakik. Ő egyébként egy nagyon kedves, huncut állami fedezőmén. 2014-ben vettük meg életem első lovát, Aragon-Hollót (l).png?1828806360aki az ő fiacskája.
Ezen kívül mindenféle gobleneket szoktam hímezni és imádok olvasni, csak sajna annyira bele jöttem már, hogy a világ összes pénzét el tudnám költeni könyvekre, főleg hogy átlag 3 napig tart nálam egy regény. Mivel ez még kevés, megpróbálkoztam az írással is. Egyrészt mert az ugye tovább tart, másrészt nem nagyon van ez ellen mit tenni, ha az embernek ugye ott az ihlet a fejében. Nem vagyok különösebben tehetséges, viszont ha valaki szereti a dark fantasyt az írjon és szívesen elküldöm neki e-mailben. Rajzolni is szeretek, csak nem tudok. :-)).png?1828806360

Bokros teendőim mellett tűzzsonglőrködök, ha van lehetőség rá. Ha nincs akkor a buszmegállóban gyakorolok, míg várok a csodára. Mivel Dunakeszi elég messze van, a MÁV-on pedig lassan jobb a wifi, mint otthon, ezért van időm itt játszani. Egyszer már voltam regisztrálva, de most újra kedvet kaptam és mert hidegvérűek egyenlőre nincsenek a játékban, így maradtam a jól bevált barokk fajtáknál. Remélem sikeres leszek, és szeretnék minél magasabb gp-s lovakat összehozni. Ha volt türelmed nem épp rövidke bemutatkozásomat elolvasni, akkor nyugodtan jelölj be barátnak, csak írj mellé egy üzit is, ha már így összefutottunk itt  virtuális térben. 

https://www.facebook.com/timea.bako.56?ref=tn_tnmn
Facebook-on csak azt jelölöm vissza, akit valóban ismerek, de ha valaki ír annak biztosan válaszolni fogok
Addig is szép napot neked, Üdv W