ÜDVÖZÖLLEK AZ OLDALAMON!


images?q=tbn:ANd9GcSIdmmglwaOFMPWrWE37J67Hf3GE5y4eDsZSOvOzDl1naY_DMMI

Egy kis segítség:

Minden nap felolvaszthatod Zúzmarát a nyilvános oldalán, hogy egy Hüpnosz takaróját nyerhess. A hónap első napján, amikor a weboldal frissítésre kerül, Zúzmara azon játékosok egyikéhez kerül, akik az előző hónap során felolvasztották.                                          Zúzmara , Zúzmara , Zúzmara , Zúzmara , Zúzmara .                                                                          Topáz 10- 10 zseton-t ad a legszerencsésebb játékosoknak, akik gratuláltak nekünk. A többi játékos pénzt kap.                                                                                                                 Topáz , Topáz , Topáz , Topáz , Topáz ,     Topáz , Topáz , Topáz , Topáz , Topáz ,     Topáz , Topáz , Topáz , Topáz , Topáz ,     Topáz , Topáz , Topáz , Topáz , Topáz ,       Topáz , Topáz , Topáz , Topáz , Topáz . 

Még egy kis segítség:

 Xanthosz egy pompás ló, aki imádja a simogatást. Minden játékos megsimogathatja a játékban a publikus profiloldalán.A szerencsés játékosoknak Bőségszarut ad . A többi játékosnak 10 energiapontot ad a legutóbb született lova számára.A ló tulajdonosa pedig megkapja tőle 200 equus-t, amikor először jelentkezik be aznap.                                                                                                                      Xanthosz , Xanthosz , Xanthosz , Xanthosz , Xanthosz ,  Xanthosz , Xanthosz , Xanthosz , Xanthosz , Xanthosz ,  Xanthosz , Xanthosz , Xanthosz , Xanthosz , Xanthosz ,  Xanthosz , Xanthosz , Xanthosz , Xanthosz , Xanthosz ,  Xanthosz , Xanthosz , Xanthosz , Xanthosz , Xanthosz .
Az elrendezést tervezte hozta létre a HowrseLayouts4U kód, amelyet a howrseinfo.com


Az Ön címe itt font>

Írja be ide saját szövegét a mező kitöltéséhez. Ide helyezhet be képeket, csillogó szöveget, avatarokat és szöveget. Használj különböző betűtípusokat, és írj magadról és a lovaidról. A howrseinfo kész elrendezéseket használhatja személyes profiloldalához és lovasközpont profiljához is. Ne feledje, hogy ne adjon meg személyes adatokat itt, és ügyeljen a biztonságra az interneten. Miután elkészítette az elrendezést, könnyen módosíthatja a képet és felülírhatja a szöveget. Ha akarja, könnyen létrehozhat egy teljesen új elrendezést. Ha a bemutató mentésekor hibaüzenetet kap, kattintson újra a mentés gombra. Ha ez továbbra sem működik, hozzon létre egy új elrendezést, és győződjön meg arról, hogy az összes lehetőséget kiválasztja.

Az Ön címe itt font>

Könnyen megváltoztathatja Howrse-profilját. Az oldaladra való belépéshez használja a következő Howrse menü hivatkozásokat - profil, oldalam. A jobb oldalon láthatja a prezentáció módosításához szükséges linkeket. Módosíthatja – módosíthatja, újrainicializálhatja – újrakezdheti, vagy megadhatja a kívánt megjelenítési beállításokat – a prezentáció szélességét és magasságát. Mivel rendelkezik az elrendezés HTML-kódjával, módosítania kell a szerkesztési módot, MIELŐTT beilleszti az elrendezési kódot. A jobb oldalon a mosolygós arcok mellett egy zöld HTML módú szerkesztő gomb található. Kattintson erre, mielőtt beilleszti az elrendezési kódot, és egy új oldalra kerül. Ez a html szerkesztési mód oldalát mutatja – figyelje meg, hogy a felül található Howrse szerkesztési ikonok és a mosolygó arcok eltűntek. Most beillesztheti az elrendezés HTML-kódját, és mentheti a bemutatót. Ha az elrendezés elmentésekor csak a kódot láthatja, akkor rossz helyre illesztette be. A megfelelő HTML-szerkesztési módban kell lennie.
Az elrendezést a HOWRSELAYOUTS4U tervezte a howrseinfo.com