Sziasztok! 

Rien vagyok, időnként beugrok a Howrse világába, hogy kicsit kikapcsolódjak és foglalkozzak a Versenylovak tenyésztésével.

Rólam:

Egy átlagos 19 éves, aki imád időt eltölteni ebben a virtuális lovas univerzumban. Az első szerelmem a Shetland pónik voltak, de mindig nyitott vagyok új kalandokra és fajtákra, amiket a Howrse nyújt. Amellett, hogy a lovak iránt érdeklődöm, még néhány más szenvedélyem is van. Kpop, különösen a BTS, FNaF (Five Nights at Freddy's), SPN (Supernatural), DBH (Detroit: Become Human) - ezek mind olyan dolgok, amiket imádok. Emellett LMBTQ+ személy vagyok, és az oldalam is LMBTQ+ barát.

Lova(i)m és Céljaim:

Célom, hogy a lehető legjobb versenylovakat hozzam létre a "Versenylovak" tenyésztőfarmomon. Különösen érdekelnek a bokrétázó vagy morpheusos lovak, úgyhogy nyugodtan keressetek, ha valami izgalmas ajánlatotok van!

Kapcsolat és Ajánlatok:

Ha van kedved csevegni vagy éppen valami érdekes ajánlattal szolgálnál, írj bátran! És ha kíváncsi vagy a mindennapi történéseimre vagy arra, hogy miről beszélek, keresésre kereshetsz a közösségi platformokon is: Instagram: @fezsani22, Twitter és Discord: @rienbear

Köszönöm, hogy betértél!