created by HunHowrse Layout Generator on 2017-07-17 16:11:44
Magamról

A nevem és a korom a játék szempontjából teljesen mindegy. Annyit kell tudni rólam, hogy eléggé csendes, barátságos és nyugodt személy vagyok. Egy bizonyos határig lehet velem hülyülni, de ha "átlépem" azt a határt, akkor "robban a bomba". Ilyenkor kiszámíthatatlan vagyok és jobb elkerülni engem.
Tenyészetem

Mostanában leginkább arab telivéreket és unikornisokat tenyésztek. Ezeken kívül szinte mindegyik fajtából megtalálható nálam egy - egy példány.

A saját tenyésztésű arab telivér lovaimat a نجوم العربية előtag alatt találhatjátok meg. 

A  ☾ Moon Unicorn ☽ előtag alatt pedig a saját tenyésztésű unikornisaim lelhetőek fel.
Eladások

Az eladó lovaimat az "eladó" fül alatt találhatjátok meg. Ebből következik, hogy csak azok a lovaim eladóak, amik megtalálhatóak ezen a fülön belül!

A lovaim eladásába beleszámítom szinte az összes feketepiaci tételt. Erről bővebb információt tudok nyújtani, ha írsz nekem egy privát üzenetet.

Ha lovat veszel tőlem feketepiaci termékért, akkor előbb TE rakod a terméket és utána én kirakom a lovat. Ebből nem engedek.
Egyéb

Ha megkérhetlek, akkor az üzeneted elejére egy "Szia" - t vagy valamilyen más köszönőszót írj oda. Ha ezt nem teszed meg, akkor az üzenetet válasz nélkül törlöm!

Feketepiaci tételeket vásárolok elfogadható áron!
A bemutató kódolása a HunHowrse weboldal Layout Generátorával készült | Készítette: BlackAngel