LÓGONDOZÁST VÁLLALOK!!
sziasztok! Örülök hogy bekukkantottál az oldalamra, ha kérhetlek nyomj egy gratut, de ez a te döntésed. Sajnos a suli miatt nem túl gyakran léptem be, , de most is csak azért lépek föl hogy kapcsolatot tudjam tartani a barátaimmal.  Talán ha több kedvem lesz a nyáron, akkor még fellépek, és komolyabban fogok a fiókoal foglalkozni.

További sikeres játékot kívánok! :)

Minden lófajtámnak van egy külön előtagom, és a tenyésztésem aszerint az elv szerint megy, hogy amíg nincs meg az összes szín, addig dolgozok keményen. Viszont mindig úgy tenyésztek, hogy megveszem a tenyészpárt, és onnantól csak saját fedezésekből megyek. Egyszerre 2 tenyészet megy most : a főág, ami most versenylovakból áll(Walker's Łegend), és a mellékág ami szőrzetek miatt megy(Trófeatenyészet). Nem nagyon akarok a csúcsra törni velük, mert az Ft-ért vett zseton nélkül lehetetlen, vagy napi 10 órás elérhetőséget jelent, ami nekem elég nehezen menne... Na mindegy. Az eladó lovaim mindig a többi ló tenyésztőfarmon vannak, kivétel az Öregedés nevűek, mert azok már elérték azt a kort, amitől komolyan foglalkozom velük a zseton miatt.

Lógondozást vállalok max. 150 lóra, min. 8.000 eq/nap árral.


Elegem van a csalókból, úgyhogy ha te írsz rám akkor te teszed előre, ha én írok rád akkor én teszem előre. Nem kötelező üzletelni, és akkor nem volt túl fontos az üzlet, ha egy ilyen mondatnál elhagyod az oldalam. Ha kint van értékesítésen a lovam, akkor mindig alkudható, de azért maradjunk a földön az árakkal, persze a csillagos égbe mehetünk, az nekem megéri :) Ha megvettem egy lovat, akkor azt csak a rendes áránál egy kicsivel többért adom vissza és ha egy lopott lovat veszek meg, akkor az én döntésem, hogy odaadom-e, hiszen én kifizettem az árát és egyáltalán nem érdekel a múltja. Ezeket mindig keresem:
× arany-, ezüstalmás lovak melyeknek a szőrzetük nincs meg
× állatkás lovak melyek még hiányoznak
× fém lovat
× Álmaim lova: Krőzus-> Ha van eladó példányod, akkor tételekért cserébe bármikor elcserélném.

Tételeim:
metszet_www.kepfeltoltes.hu_.png



Először is mindenkinek szeretném mondani, hogy mindenféle versenyre vevő vagyok! Feltéve ha ingyenes!!!
Ebben a bemutatómban versenyeket indítok és hirdetek.

Jelenleg nem neveztem versenyre, de majd később lehetséges.

Pontgyűjtős verseny

A szabályokat szerintem mindenki ismeri, ezért ezeket nem írom le, de néhány fontos infót azért igen ;)

¤20.000 pontig megy a verseny
¤Pontok: