⇒  Magamról

 ✡ Nem szeretnék nagyon magamról beszélni, elvégre ezt az online játékot nem arra találták ki hogy társkereső legyen. Elég annyit tudni rólam, hogy a tinik világát élem.
⇒  Tenyészetem

 ✡ Nem igazán tenyésztek , az időm sem add rá nagyon engedélyt , és a kedvem sem. Jó genetikával rendelkező csikókat veszek és azokból csinálok verseny lovakat ha úgy adja a szabad időm .                                                                                                                                                        
⇒  Egyéb más dolgok

                             SZÉPSÉGVERSENY!ÉS EGYÉB MÁS VERSENYEKKEL KAPCSOLATOS DOLGOK!

NEM KÉREK ILYEN JELLEGŰ  ÜZENETET KÖSZÖNÖM!                                                                                                               ✡   Mindig veszek 1 darab zseton áron 100 darab csikókat , ha esetleg van és szükséged van a zsetonra csak foglald le a csikókat és értesíts üzenetben, egyszerre több adagot is veszek ha arról van szó.:)                                                                                                                       ✡   Ha kérdésed van a játékkal kapcsolatban , akkor zaklass nyugodtan üzenetben. Ha barátnak szeretnél jelölni tisztelj meg azzal hogy előtte egy-két mondatban elmondod miért jelöltél , és köszönsz.                                                                                                                                                                     ✡   Továbbá ha olyan jelegű üzenetekkel zaklattok , hogy eladó lenne -e az vagy ez a lovam , és nincs kint eladáson akkor a válasz valószínűleg nem. Ha az a lovam amelyik neked szimpatikus de még sincs kint eladáson sajnálom. És nem áll szándékomban vissza adni azokat a lovakat amiket egyszer már meg vettem , hiába véletlenül adtad el vagy esetleg másnak akartad címezni.