A játékot még kicsiként kezdtem 2013-ban, azóta felnőttem, de a tenyésztés, a gyűjtögetés öröme, a társaság és a jó hangulat végig elkísért, sosem untam meg. Hobbi szinten van velem a játék szinte minden nap, célom sosem volt versengés, szeretem a békét.




Az évek alatt hol passzívan, hol aktívan jelen voltam a játékban, tenyésztettem különféle fajtákat egyénileg és csapatban is, jelenleg a holsteiniekkel  foglalkozó ᴜᴘ-ᴛᴏ-ᴅᴀᴛᴇ csapat tagja vagyok, ahol nagyszerű közösségre ta  láltam. A két fajta, ami mindig közel állt hozzám az a hannoveri és a holsteini.                                Az elmúlt két évben főleg almás lovakat gyűjtögettem, azokra fókuszálok, amelyek nekem tetszenek, nem hajhászok trófeákat.
A Vitrinben álló lovaimhoz szígorúan ragaszkodok, a többire lehet alkudni, biztos van az a pénz, amiért eladók. Csere, más/több lóval való kereskedés nem érdekel.                      Tételeim nem halmozom, de esetenként egy-két bőségszaru, titánok kihívása van nálam, amit szívesen cserélek. Keressen mindenki bátran!