BEMUTATKOZÁS
Üdv nálam, kedves idegen! 
Aktv játékom jelenleg szünetel, de minden nap bejelntkezek.

Játékomat még 2012-ben kezdtem, de az előző fiókom inaktivitás miatt elveszett. 2014-ben azonban újult erővel visszatértem, és kisebb-nagyobb kihagyásokkal ugyan, de itt ragadtam.
Magamról annyit, hogy a 20-as éveimben járok, hobbim a rajzolás és az olvasás. Emellett szívesen játszok is különféle játékokkal, nézek sorozatokat vagy F1-et is.  
Kedvenc játékaim: Assassin's Creed széria, Red Dead Redemption 2, Destiny 2

A barátjelöléseket szívesen fogadom, igyekszem segíteni minden eventben, a gratulációkat pedig mindig igyekszem viszonozni. Ha szeretnél beszélgetni, írj bátran, igyekszem minél hamarabb válaszolni. 



JÁTÉKOMRÓL
Jelenleg nincsenek nagy céljaim a játékban, gyűjtögetem az arany- és ezüstalmás pacikat, egy-két pompást igyekszem behúzni. Illetve igyekszem alkotásokat készíteni, mikor az időm és az energiám engedi.

Régebben hobbi szinten foglalkoztam arab telivérekkel, de nem értem el túl nagy sikereket ezért felhagytam vele és csapatban folytattam tovább.

Ha véletlen elviszem az iramodat, kérlek írj egy üzenetet és segítek neked. 

ADÁS-VÉTEL, TÉTELCSERE
 Gyakran teszek ki tételcserére 300.000 Equusért különféle tételeket, mintpéldául Bölcsek kövét, Élet vizét, Felhőszeletet vagy Termékenységi varázspálcát. 
 Ha esetleg érdekel valamelyik, írj üzenetet, szinte mindig van eladó ezekből a tételetből.