BEMUTATKOZÁS

Régi motoros vagyok már mondhatni. Korábban elenaa néven játszottam. Akkor az arany-és ezüstalmás és aranyszarus lovakat gyűjtöttem és büszke voltam a gyűjteményemre, hiszen az ezüst szőrzetekből sikerült mindből egy-egy példányt magaménak tudnom, valamint az egyik legnagyobb aranyszarus játszótárssal rendelkező lóállományom volt az akkori viszonylatokhoz képest. Számtalan pompás és vad lovam is volt, szinte hiánytalanul. Mára már ezen lovaim a szerveren minden felé megtalálhatóak, elenaa nevű felhasználóm felszámolásra került. Új nicknévvel kezdtem el nemrégiben a játékot. Igaz, közel nem olyan lendülettel, mint anno, de ismét játszogatok és szintén főként a gyűjtögetésnek szentelem az itt eltöltött időt. Ugyan már nem az alma vonz, hanem a Vándor szellem szőrzetű lovak. Őket 2019.06.22-én hiánytalanul összegyűjtöttem. Ezen felül néhány pompás és vad ló is bekerül a tenyésztőfarmjaimra, de már nem eszeveszettül "remegek" értük, csak azok vannak és lesznek meg, amiket pár próbálkozásból kiad, vagy éppen nagy kedvenc és szeretném minden képpen megszerezni.

Magánéleti szempontból annyit említenék magamról, hogy felnőtt korú nő vagyok és már dolgozom. Háziállatként van 1 amerikai akita kutyánk, 1 befogadott cicánk és van még 2014 óta egy saját lovam, ami kis gyermek kori álmom volt.

Röviden ennyit rólam. A továbbiakban adok-veszek rovaté a főszerep.
ADOK-VESZEK ROVAT

A lovakat, amiket közvetlen értékesítésről vásárolok, nem adom vissza! Legyen az véletlenül, szinte potom összegért kitett ló, vagy éppen normál áras, csak meggondoltad magad. Ha eladásra lesz szánva, megtalálod majd értékesítésen és megvásárolhatod az általam kínált áron. Legközelebb majd jobban figyelsz vagy kétszer átgondolod. Ezzel kapcsolatban ne is keress kérlek, mert nem válaszolok!

Tételek, amelyeket keresek: Aranyalma, Harmónia csomag, Héliosz sugara, Medúza vére.. Az én eladó/cserélhető tételeimet tételcserén találod.

Arany és ezüst almás lovakat szívesen vásárolok. Az általam eladásra kínált lovaimat kizárólag azokon a tenyésztőfarmokon találod, aminek a nevében benne van az ELADÓ szó. Kérlek, más lovamra ne is próbálkozz ajánlatot tenni!

Alkudható szó jelentése: ÉSSZERŰ keretek között történő handlirozás. Az inadekvát, irracionális ajánlatokat figyelmen kívül hagyom!
Link

Link

Link

TopázTopázTopázTopázTopázZúzmara
XanthoszXanthosz • Xanthosz • XanthoszXanthosz