created by HunHowrse Layout Generator on 2016-07-26 18:46:03
Magamról

Én egy 13 éves lány vagyok, aki imád beszélni. :D Lovak és a kutyák a mindeneim.  Sajnos élő lovan az nincs, viszont járok lovagolni az egyik legjobb helyre <3 Kutyám viszont van, Kira, 2 éves lesz, keverék. Van egy cicám is, akit a képen láthattok, 3 éves sziámi, Lüszy. Hisztérika királynő. 
Sportolásról annyit hogy, én aerobikozok, akrobatikus rock and roll-ozok, lovaglok és a kutyával agilityzek. :) 
Kedvenc lófajtám a pintó, kedvenc lószínem a fekete / egérszürke, kedvenc lovas sportágam a military és a díjugratás. 
kedvenc kutyafajtáim: thai ridgeback, husky, labrador, golden  dalmata, boxer, németjuhász, akita, border collie és persze a keverék <3 
kedvenc kutyaszínem: tök mindegy, nem a kinézete miatt szeretem. 
kedvenc kkutyasportágaim: agility, freezbee. :D 
szerintem mindent elmondtam. :)
Tenyészetem 

Mint láttátok, nekem minden éle/fajta lovaim vannak. Vannak akik csak véletlen besikerültek, de még nem tenyésztem őket. 
Most pl Shire-ra, felföldi pony-ra, fehér szamár-ra, göndör-re, wels pony-ra, fjord pony-ra, lenne szükségem. Akinek barmilyenje van nyugodtan foglalhat! 

Adás-vétel


Sok üzenetet kaptam, még pedig azzal az indokkal, hogy látták hogy folyamatosan adom el a lovaim,(igazuk van), rám irtak hogy ne közvetlen értesítésbe rakjam őket hanem foglaltba.. (rámírtak vagy 7-8an... nekem 0 energiával jó volt megtenni) Szóval kérlek ilyet többet ne csináljatok. Cserébe nem megyek bele, csak ha a másik tesz először, ugyanis, többször csőbe húztak. 

Akkor olyat, hogy látod hogy nem szeretném eladni neked a lovam (mármint, rámirsz es azt mondom h nem szereteném), ne zaklass tovább kérlek.

(Nem tom ezt ba szöveget miert igy irtaxd(na midegy) 


 Gratuzz visszamegy . :) köszönöm hogy végig olvastad ;) 

A bemutató kódolása a HunHowrse weboldal Layout Generátorával készült | Készítette: saci111