created by HunHowrse Layout Generator on 2017-05-22 23:09:14
- A játékom jelen állapotban passzív időn megy át. Próbálok ezen változtatni.^^-

AZ OLDALAM ÁTDOLGOZÁS ALATT VAN!
Általános, tenyészet és gyűjtemény

Az elmúlt időszakban jól láthatóan apadt a lelkesedésem a játékkal kapcsolatban, ami a tanulmányaim miatt volt. Most szeretnék újra elkezdeni játszani.
Tenyészteni egyenlőre nem tenyésztek semmit, de a zsetonló tenyésztésemet szeretném újra beindítani. Huh~

Természetesen én is gyűjtöm az almás  és egyéb különleges szőrzettel rendelkező lovakat, de nem vágyom mindegyikre. Azokat a lovakat is szívesen látom a tenyészetemben, amelyek aranyszarus játszótárssal rendelkeznek.

Csak azok a lovaim eladóak amik kint vannak értékesítésen!

Levelek

- Ha levelet írsz akkor tartsd be a szabályokat, a köszönést ne hagyd ki!
Amilyen leveleket nem kérek:
- Értékesítésen/Áruház farmon kívüli lovaim vétele
- Eladó tételed/lovad nem érdekel-e engem
- Nevetséges ajánlatok eladó termékeimre
- Megvett lovam visszakérése
- Zsetonos/tételes/equusos csaló üzenetek

Tételek

Mindig kell:pierre-philosophale.pngtalon-achille.png
Sokszor kell:caresse-philotes.pngorchidee-noire.pngeclair-zeus.pngcorne-abondance.pngpomme-or.png
Ritkán kell:quitte-double.pngpack-harmonie.pngdon-hestia.pngpack-hera.png5th-element.png

MINDIG az rak előbb, aki kezdeményezett!

Ennyit a játékomról.~^^
Magamról

Egy 18 évét már betöltött fiatal lány vagyok, aki nagyon szereti a lovakat. Mivel nagyvárosban élek, így elég nehéz lenne a közelben lovagolni.
 Egyik barátnőm kezdte még el a játékot úgy 4-5 éve, utána pedig szólt nekem, hogy létezik, azóta játszom. Nem ez a legelső felhasználóm - sajnos ennek volt két vagy három elődje, amiket töröltek - de ez az, amin a legtöbbet elértem.
 Nincs nagy célom a játékban, sem pompások sem versenyek vagy tenyésztés terén, csak élvezni szeretném, ennyi! ^^

Anime, OC-k, Történetek

A bemutatóm hátteréből észrevehető, hogy szeretem az animéket, az animés stílust és a japán dolgokat. Általános iskola utolsó évében ismerkedtem meg magával az anime világgal és azóta sok-sok animét végignéztem már és már elkezdtem egy pár mangát is gyüjteni. Nagyon sok kedvencem van, pl. Naruto, Vampire knight, Love*Com, Uta-no prince sama stb. :)

Az animézés közben rám talált életem egyik kedvenc hobbija, az OC (Original character) készítés, amivel az egész bemutatóm teli van. Az Aktuális fül mögött életem első párosa: Vanessa Newton és Tobyas Moriarty találhatóak, Partyneko fül mögött pedig Maya Fuuya és Haruka Uzumaki található. A Játékom fül mögé Kikyou Kohahu és Kaiji Mitori kerültek, az egyéb fül mögött pedig Yuriko Mustache és Akumi Naraku húzodik meg. Közülük Vanessáéknak (Mindenen át) és Kikyounak (Érzelmek csapdájában) történetük is van, egy-egy blogon. A többieknek is van történetük, csak nincsenek leírva. Az elszórt karaktereim pedig a történeteikhez tartoznak, vagy 1-2 saját, külön történethez.

Ha érdekel valami más is rólam, akkor írj.~


Felhasználók

Nemzetközi szerveren is játszom, amit most kezdtem újra, mivel a régit sajnos törölték. Ott is Partyneko néven lehet megtalálni. Barát felkéréseket ott is szívesen fogadok.

Barátok

Minden barát felkérést szívesen fogadok. Eventeken mindig segítek, ha lehet, szóval ezt a barátaimtól is elvárom, ha lehet.



 
A bemutató kódolása a HunHowrse weboldal Layout Generátorával készült | Készítette: Partyneko