Ezüst almás gyűjtő lettem célom, hogy minél több ezüst lovam lehessen, így folyamatosan gyűjtöm az arany almát, illetve a harmónia csomagot. A játékban minél magasabb GP lovak tenyésztésével is szeretnék foglalkozni hobbi célból.




Lovardám jelenleg fejlesztés alatt.Tervem, hogy minél jobb lovak panziózhassanak és a legjobb szolgáltatást kapják.A bokszokat is bővítés alatt vannak, hogy a legjobbat kapják a vendég lovak. Hosszítást mindig elfogadom!






Üdv kedves lovas játékos! Magamról nem szeretnék regényeket írni, viszont úgy gondolom írok pár szót magamról. Régi játékos vagyok több, illetve kevesebb kihagyásokkal. Hobbi célból játszom, hogy lovas tudásom ne vesszen el és számomra a lovarda vezetés a játékban sokat taníthat vállalkozás céljából. Szeretem a lovakat régen jártam edzésekre, de már nincs sajnos annyi szabadidőm. Van 2 kutyám akiket nagyon szeretek mindegyiknek meg van a személyisége amitől olyan különleges. Felnőtt játékosok táborát erősítem. Játékban szívesen segítek, adok tanácsokat viszont a kihasználást nem tűröm ilyen pl. ingyen ló. Barátnak szeretnél jelölni nincs akadálya mivel vannak Eventek amiknél jól jön embereknek az összefogás, viszont szeretnék olvasni pár sort, hogy miért szeretnél bejelölni. Szabadidőmbe olvasok, kutyáimmal foglalkozok vagy épp barátkozok az angol nyelvvel ugyanis német szakos voltam. Filmek terén a nyomozós filmeket szeretem és a Marvel filmeket ahol is Amerika kapitány a nagy kedvencem. Amikor épp olyan kedvem van wattpadon próbálok könyvet írni több, kevesebb sikerrel.