Regisztrációm óta sokféle lófajtával foglalkoztam, mint a lovak, mind az unikornisok köréből. Bizonyos lovakat csak kedvtelésből, másokat a toplista elejére szánva tenyésztek/tenyésztettem. Most bemutatnám a legfőbb tenyésztőfarmjaim. 

Az Ahal"s Jewels tenyésztőfarmon akhal tekék tenyésztésével foglalkozom. Több, mint 100 toplista első tenyészló kapta meg ezt az előtagot, de a csapat 2012 áprilisában feloszlott. Együtt elértük a 2 kiválósági csillagot és a 450 GP-t, majd ki-ki magában folytatta a tenyésztést, vagy hagyott fel vele. Csak ezen a farmon folyik tenyésztés, de itt is csak hobbi szinten.

Agrentina's Jewels és Crossing field előtag alatt AC-kat tenyésztettem. A csapatból 2013. június 19-én léptem ki.

Ezeken kívül persze több tenyésztőfarmom is van. A 
.•°Magic Galaxy°•. előtag alatt pompás és vad lovakat, a "Futottak még"csoportban trófea-lovakat, az Ahal's Unicorn farmon pedig akhal teke unikornisokat találhatsz.
Ha egy eladó lovam árából szeretnél alkudni, esetleg csak csevegni szeretnél, írj rám bátran, nem harapok ;) De ezért örülnék, ha egy apróságot figyelembe vennél.. A levelet illik köszönéssel kezdeni, amit nem a tárgyban kell elintézni! (Hogy az üzenetek végén el is szokás köszönni, már meg sem merem említeni). A magyar még a külföldiek szerint is igen szép nyelv, ha lehet, ne csúfítsuk el! Ha tudsz helyesen írni, már fél siker ;)

Az eladó lovaimról, feketepiaci termékeimről
- Ha egy lovam ára alkudható, akkor sem adom oda 2000 Equusért. Maradjunk a valóság határain belül!
- Feketepiaci termékeket beszámítok! Általában a tétel árának a felét számítom, de e téren elég rugalmas vagyok.
- Zsetonért eladó lovaim közül néhány árába Equust is beszámítok, de nem minden esetben. Általában 1 zseton = 40000 Equus.
- Lovakat nem számítok be. Nem , még top gp-s, aranyalmás, halhatatlan, jól fedeztetett, full extráááás cirkuszi unit sem.

Veszek Hermész szárnyas pálcáját 3 zsetonért!

Héra csomaggal rendelkező kancákat keresek kortól, színtől függetlenül bármilyen fajtában! Lehetőleg 100000 Equus alatt, még nem fedezve.

Eladó sok feketepiaci termék Equusért, zsetonért, más fp termékért! Érdeklődni privát üzenetben lehet!

2013. március. 11
Megérkezett hozzám a második Szél lovam, Kaikiasz!

2013. feburár 17.
Az Argentina's Jewels tenyészet beolvadt a Crossing field tenyészetbe. A tagok: 3Naito3, esztito, Gumicukor14, MidoSan93 és jómagam.

2012. november 10.
Egészen Kelet-Afrikából érkezett meg hozzám Dáriusz, a Namíbiai vadló!

2012. szeptember 21.
Hm, milyen mozgalmas ez a szeptember... Immár a ménesem tagja Dália is, a Kaimanawa kanca, aki 17.-ként szelídült meg. 

2012. szeptember 13.
Megszületett Vénusz fia, a kis Uránusz! 

2012. szeptember 07.
Magic Minute-től el kellett búcsúznom, szabadon engedtem. Kárpótlásul viszont megérkezett hozzám Vénusz, a második bolygó-lovam!

2012. augusztus 11.
Megérkezett hozzám Neptunusz, az első bolygó-lovam! Mára már bokrétát is szerzett.

2012. április 19.
Megérkezett hozzám Magic Minute, a Sorraia fajtájú vadló! 61.-ként szelídült meg.
Egy lóbolond, gimnazista lány oldalán jársz éppen. A nevem, korom, lakhelyem a játék szempontjából lényegtelen, ezért legyen elég ennyi személyes info. Ha meg szeretnél ismerni, írj levelet, nem harapok! ;)
Néhány szó magamról: minden állatot szeretek, de legfőképp a lovakat. Azt hiszem, vallhatom magamat állatvédőnek. Mindent megteszek, ami tőlem telik, de persze nem tudok mindegyiken segíteni. Szabadidőmben szívesen téblábolok az istállóban, játszok a macskámmal, vagy rajzolok, olvasok, internetezek. A játékban sokat köszönhetek
Lyliathnak, és felicia78-nak. És persze 
MidoSan93-nak. Ha példaképet kellene választanom, biztosan ő lenne az :D