20 éves női játékos vagyok, évek óta aktívan játszom. Nagyon szeretem a lovakat, egy ideig lovagoltam is, azonban egészségügyi okokból abba kellett hagynom. Eddig nem igazán törődtem azzal, hogy jól teljesítsek az eventek alkalmával, azonban ez az elmúlt pár hónapban megváltozott és sokkal jobban élvezem őket, s próbálom a lehető legtöbbet kihozni belőlük.

Hobbim az írás, zenehallgatás és olvasás. Nagyon szeretem az angol, francia és a spanyol nyelvet, annak ellenére, hogy az utolsót nem beszélem. Imádok utazni és koncertekre, fesztiválokra járni. Emellett vegán vagyok és igyekszem odafigyelni a környezetemre. Nem bírom elviselni, ha valakit a nemi identitása vagy bármilyen olyan tényezők miatt ítélnek el, amikről nem tehet.




Élvezem a magas képességű lovak tenyészetét, legfőbbként csak saját magam lefoglalása miatt, habár mostanában nem sűrűn van rá lehetőségem, hogy tudatossan tenyésszek. Ezenkívül gyűjtöm az arany-és ezüstalmás, különleges szőrzettel rendelkező lovakat.

Xanthos Xanthos Xanthos Xanthos Xanthos Topáz Topáz Topáz Topáz Topáz  Zúzmara

Eladó lovaim és tételeim:

- víz elem 
- föld elem
- 11 db vintage alma
- 1 db vintage almás ló

Ha van eladó különleges szörzetű lovad, nyugodtan írj rám és ha nincs meg az adott szőrzet, akkor szívesen megveszem tőled.

Figyelem! Lovat maximum 1 napig foglalok, s ha a megbeszélt időpontban nem veszed át, akkor törlöm a foglalást és ismételten kirakom közvetlenre. Légyszíves, ne vesztegessük egymás idejét feleslegesen.

Lovardám, a Kék Hold Lovasudvar, szeretettel vár mindenkit. Jelenleg az 1*-os box cserélése zajlik, hogy a legnagyobb kényelemben részesüljön. Ha szeretnéd, hogy foglaljak neked helyet, kérlek lépj velem kapcsolatba.