A fórum megszűnése miatt megnyílt nem hivatalos discord szerverünk. Várjuk a tagokat!

Nem szeretnélek titeket rengeteg felesleges információval untatni, ezért csak nagy vonalakban írnék magamról.  
Nő nemű játékos vagyok, aki papíron már nagykorúnak számít, de  mégis ottragadt a gyerekkori kedvenc játékánál.... Annó a lovak szeretete miatt találtam ide, azóta is nagy rajongójuk maradtam, de a szívemhez legközelebbi álló élőlények végül a kutyák lettek. Emellett érdekelnek a művészetek, én is szoktam rajzolni, néha festeni is, és persze elsősorban állatok ábrázolásával próbálkozom. 
A Howrsére még alsóban találtam rá, azóta sok minden történt, de játékom jelenlegi célja, a nekem tetsző pompás és ezüst lovak gyűjtése.      
  A versenyzés és tenyésztés nem igazán az én világom, csapatokban maximum karleadóként vagyok jelen. Régebben, olyan 2017-18 közt, próbálkoztam tenyésztéssel, többször is történt,  hogy beleszerettem egy adott fajtába, elkezdtem aktívan tenyésztettem, bluppoltam is, aztán valahogy mindig meguntam pár generáció után. Ezért maradt inkább az eventezés és a gyűjtés, amikben próbálok nagyobb sikereket elérni. 
Szerencsetételeket és ötödik elemet mindig keresek, tenyésztési tételeim pedig állandóan vannak eladóak. Az értékesítésen lévő lovaim árába értékesebb tételeket beszámítok, feltéve ha te teszed előre. Félre tudok neked tenni lovat, ha épp nincs elég pénzed rá, viszont 30 napnál többre nem tudok semmit tartogatni. De bármivel kapcsolatban meg lehet keresni, feltéve ha normálisan meg tudod fogalmazni amit szeretnél. 
A Lissi Magic uni szőrt elég régóta keresem, ha van eladód írj kérlek, és megbeszéljük.