Szia!

Üdvözöllek az oldalamon!


Magamról:
A nevem nem fontos a játékban, így azt nem is használom itt. Levelekben szólíts csak a felhasználónevemen. 
Egyébként egy tizenéves lány vagyok, aki bolondul mindenért, ami természet. Nagyon szeretem az állatokat, a kedvenc állataim a jegesmedve és a farkas.  Sokat túrázok, főleg ősszel, mivel szerintem akkor a leggyönyörűbb az erdő.
A kedvenc tantárgyaim a biológia (nem meglepő az előző bekezdés után), a kémia, a matek és a történelem. Szeretem még a földrajzot és az infót is, de ezeket már nem tanulom. Amivel hadilábon állok az a fizika és a nyelvtan. Ér kijavítani a helyesírási hibáimat, de azért kérlek ne kövezz meg értük. 
A szabadidőmben általában érdekességeknek nézek utána bioszból és kémiából. Ezen kívül imádok filmeket, sorozatokat és animéket nézni.
És akkor jöhet a művelődés. Igazi kis könyvmoly vagyok. Imádom a könyveket, már vagy 10 könyvespolcom van és még mindig nem elég a hely a folyton bővülő gyűjteményemnek
És végül a szabadidőmet leginkább kitöltő hobby: Bodza, a kutyám. Sokat sétálunk és labdázunk, de mivel mindketten lusták vagyunk, van hogy csak heverészünk a kanapén.
Nagyjából ennyit rólam. 

Barátok:
Barátjelöléseket szívesen fogadok, de előtte kérlek írj néhány sort magadról.
Hosszas levelezésekre azonban nincsen időm, így csevegőtársnak nem leszek jó. De persze mindig próbálok válaszolni a levelekre.

Játékom:
Először 2012-ben (vagy lehet, hogy 2011 vége volt, már nem emlékszem) regisztráltam, szóval már jó régóta játszok, kisebb-nagyobb szünetekkel és kihagyásokkal. A legelső profilomat törölték, mivel nem léptem be egy ideig (jó sokáig...), így létrehoztam ezt a fiókot 2013-ban. Mivel ez csak egy játék, nem fogok bele egy forintot sem ölni, amikor tudok szerezni zsetont, akkor szerzek, de biztos nem költök rá pénzt.
Csak nemrég kezdtem el jobban odafigyelni a képességekre, a BLUP-ra és úgy általában a tenyésztésre, régen csak random csináltam mindent, ahogy éppen sikerült.
Céljaim igazán nincsenek, talán most éppen az, hogy összekaparjak valahogy egy pompás pacit.
Az eladó lovaim kint vannak értékesítésen, csak nagyon-nagyon-nagyon ritkán adok el privát üzletelgetés során lovakat.

Köszönöm, hogy elolvastad!