Előre figyelmeztetek minden eltévedt árva lelket, hogy... meneküljön, ha nem akar orbitális marhaságokat olvasni itt. Eme - mutogat magára - lény képes az idiotizmus minden elemének felhasználására és olyan szinten fangirl, hogy az már fáj - s aki eddig nem jött rá, hogy őrült vagyok... Szerintem az idióta. 

Na szóval, ha itt maradtál velem az azt jelenti - vagyis hát, nem jelent semmit, talán csak várod a végkifejletet, bánja a fene, várd csak -, hogy valamennyire érdeklődést tanúsítasz irányomba - egyem a zúzád, kapsz egy online kekszet -, aminek szívből örülök, viszont ha bármi játékbeli dologgal próbálnál megkeresni, akkor evezz tovább kérlek, mert én csak visszacsöppentem ebbe az óceánba, s nem szándékozok sokáig ebben a mederben maradni - mint ahogy ez eddig is volt.

Én amolyan vagyok-voltam kapcsolatban állok ezzel a játékkal. Nem is szeretem, nem is utálom - tökéletes unaloműzés, amikor nincs jobb dolgom a neten.  Senki ne várjon eget rengetően nagy aktivitás tőlem - vannak szenvedélyeim. Khm... Kingdom Hearts khm... Szóval, igen. 

Levelet bátorkodj írni, ha szeretnél jobban megismerni, eddig még senki se fejetlenül hagyta el köreimet - na jó, nem tudni maradt-e bármi ép ész is az illetőben miután kiégettem -, hátha akad közös témánk. 

Egy kisebb bónusz, ha már végig olvastad... IMÁDOM A KINGDOM HEARTS-OT! Ha te is, kérlek, írj rám, kellenek a fanok! xD <3 ~~twins4ever~~

További jó játékot kívánok neked és jó idő töltést az oldalon!
Tenyészetemről annyit, hogy a lovaimat eladni NEM fogom. Beteges kis gyűjtögető vagyok, s nem szoktam megválni - vagy nehezen - semmitől. Mindent idővel - kisebb költéssel - értem el. Ez mára már csak az időm befektetésével történik, s csakis hobbi szinten. Nem akarok genetikai versenyt futni senkivel, s egyébiránt sem érdekelnek a versenyszerű tenyésztések.

Elsődleges célom minden fajta szőrzetét összegyűjteni - látom az alagút végét -, s annyi kisebb trófeát megszerezni, amennyit F2P-ként megszerezhetek. 

Lassan-lassan összeáll a kép, miből-mit-hogyan - háromság pecsétje - akarok kihúzni. 


Amit tudok azt adok :D A tételcseréket bámulom, s ami megtetszik, azt elfogadom. nem vagyok megszállott a tételekkel kapcsolatban.