Legmélyebb Üdvözletem! 
Ada vagyok, 21 esztendős goth-féle/rocker-féle/alternatív stílusú (jelentsen ez akármit, igazából nem sorolgatom be magam sehova) egyetemista emberke.^^ Ruházatom 99,9%-a fekete, és odavagyok a tetkókért és piercingekért. Többnyire rockot, nightcoret, jrockot, jpopot, és kpopot hallgatok all day everyday, tehát igazából bármit és mindent, amit zenének lehet nevezni. Amikor épp nem muzsika szól nálam, többnyire animéket nézek. Valamint szívesen olvasok is, már amennyire diszlexiám engedi.
Ha esetleg az egyetemista szó láttán fúrni kezdte az oldalad a kíváncsiság, hogy vajon mit tanulhatok, gyorsan elmondom: klasszika-filológia szakon vagyok, ami annyit tesz, hogy latinnal, ógöröggel, és ókori kultúrákkal foglalkozok.
Játékom: Mostanság inkább a jó, avagy jobb képességű lovak gyűjtésével foglalkozom. Különösebb elérni való célom nincsen, csak unaloműzésként játszok.
Egy kicsit az üzenetekről... először is, kérlek gondold át, hogy értelmes dolog miatt írsz-e; ha csak szórakozni szeretnél, akkor nem én vagyok az embered. Ha rám írsz, alapvető emberi tulajdonságként kérlek köszönj, lehetőleg ne a tárgyban. [Ha esetleg nem tanították meg, majd én. "Szia" egy három, avagy négy betűs szó, amit fél másodpercbe telik leírni].  Ha nem teszed, úgy veszem nem adod meg az alap tiszteletet, tehát nem fogok válaszolni. Az "Üzeneted..." rovat azért létezik, hogy oda írd, amit szeretnél, kérlek használd. Én igyekszem mindig tiszteletteljes módon írni, válaszolni, de ha trágárul megfogalmazott levelet írsz, ne lepődj meg, ha trágár választ kapsz. Keménymagot játszani és fenyegetőzni is nyugodtan lehet, nem nagy erőfeszítés helyretenni, jelenteni és feketelistára rakni valakit. És, ha már menőzni volt eszed, akkor a következményeken se nyafogj.
Barátnak jelölni, illetve barátkozni, beszélgetni is nyugodtan lehet, még nem ettem meg senkit és nem veled fogom elkezdeni, eskü. Csak megijedni ne tessék, ha kicsit nehezen megy, igen félénk vagyok. ^^"
Gratulációkat igyekszem visszaadni, de ha mégsem tenném nyugodtan írj és már meg is doblak eggyel. ^^

* ideje a pirosbetűs résznek *
A lovaim teljes mértékben NEM eladóak, hacsak nincs kint az értékesítésen, így kérlek értsd meg, hogy a nem az NEMFelőlem írhatsz 695 millió "légyszit", nem fog meghatni és valószínű, hogy idegességemben jelenteni is fogom. 
Ha megegyezünk egy ló árában, akkor veszed meg, amikor tudod, addig megvár foglalásban. A ló árába nem számítok be semmit.
Ló és/vagy tételcserénél nem küldök előre semmit, így csak akkor alkudozz, ha ez neked is megfelel.

Örültem, hogy itt jártál! További jó játékot. Puszika^^