Tehát rólam... 21 éves vagyok, jelenleg egyetemista. A Debreceni Egyetem Mezőgazdasági karán tanulok lótenyésztő és lovassportszervező agrármérnöki szakon. Itt jelenleg ugró rajtendegélyvizsgára készülök (jelenleg bokatörés miatt halasztva), illetve fiatal gidrán csikók lovaglásával foglalkozom. (Ha esetleg érdeklődsz a szak iránt, privátban szívesen válaszolok kérdésekre :) )

Ezen felül egy lovat a magaménak tudhatok, 2020 januárja óta boldogítjuk egymást Szellővel (arab-nóniusz-lipicai mix). Őt jelenleg nem tartom Debrecenben, így a heteim ingázással telnek, de lényegében mindennapom lóháton töltöm, amikor épp nem elméleti óránk van.  Ezen kívül még egy aranyszívű labrador gazdája is lehetek, aki immár 7 éve boldogítja a napjaim.

Olyan szerencsés helyzetben vagyok, hogy a korábbi hobbim a lovaglás ma már a mindennapjaim szerves része lehet. De ezen felül szeretek fotózni, szerkeztgetni (elsősorban PS, sony vegas, Lightroom vagy premiere pro), olvasni, sorozatozni, animézni... 


Ha nem vagy nyomulós típus, de úgy látod van közös érdeklődési körünk, írj nyugodtan, igazából szívesen beszélgetek, ha időm engedi. :)
A játékomról talán még többet lehetne mesélni annyi mindent kipróbáltam, a sok sok év alatt. Amikor elkezdtem játszani 2011-ben, még jóval fiatalabb voltam és sok részét nem igazán értettem a játéknak, szóval voltak kihagyásaim. A legmeghatározóbb része a játékomnak azt hiszem, mikor rátaláltam a Golden Wing amerikai foltos csapatra és a csajokra. Nagyon sokáig tenyésztettünk, küzdöttünk közösen, majd sajnos a legtöbb tag felfüggesztette a játékot. Egy ideig, talán 1 évig vittem tovább a csapatot, de nekem is volt egy szünetem és már nem folytattam, de régi szerelmeim a lovak.

A másik meghatározó dolog az ír vadász unikornis "csapatunk" volt, ami inkább egy páros volt, ketten vittük Foreveryoung-val, de sajnos ő sem tud aktívkodni és felfüggesztette a játékot.

Jelenleg Kerry bog lovakkal foglalkozom, egyelőre egyfajta hobbiként, ha épp van időm két óra között, vagy két zh között :D Továbbá színtrófeák szaporításával is, ugyanilyen hobbiszinten.