Aphrodité könnyeit veszek 35ezer Eq / db áron!
Felhőszeletet veszek 20ezer Eq / db áron!
Pandóra szelencéjét veszek 8 000 Eq / db áron!

~*~*~*~*~

►Versenyló alapok ügető Nagydíjra!◄
Francia ügető versenyló alapok rendelhetők! Referencialovak és bővebb infó a csapatunk oldalán megtekinthető! Kérésre a csikók Nagydíjra való felkészítését vállalom!

► Ha üzenetet küldesz nekem, kérlek, azt kerek mondatokban, nyelvtanilag is helyesen tedd! És ugye, te is olyan stílusban írsz, amilyenben a választ olvasni szeretnéd? :)

► Szépségversenyek, klubok, körlevelek, privát játékok és az eladó lovaid sem érdekelnek. Megértésed köszönöm! :)


►Lovaimat automata versenyzéssel BLUP-olom. Ha véletlenül melléd neveznék, elnézést - nem szándékos. Ha azt látod, hogy nem BLUP-os lóval teszem ezt, írj rám bátran, és szünetelem a versenyzést, míg nem végzel. :)

► A bemutatóm és a lovardám bemutatója is saját.
NEM szeretném másnál meglátni, és NEM adok engedélyt a lemásolására! Sok munkám van benne, kérlek, tisztelj meg vele, hogy nem tünteted fel sajátodként. Köszönöm! :)

► Ha segítségre van szükséged, bármikor segítek, de ez nem vonatkozik az olyan jellegű kérésekre, hogy adjak zsetont/tételt/lovat ajándékba! Tanáccsal viszont szívesen szolgálok, én hogyan csinálom. :)

► Eladásra kínált lovaim ára mindig alkudható! Vevő vagyok bármilyen megbeszélésre - ésszerű keretek között persze -, ha azonban mégse sikerül megegyeznünk, kérlek, fogadd el a döntésem!

► Ha alkuval keresel meg, írd le, mit ajánlasz! Így van miről egyezkedni. Olyan jellegű levelekre, hogy "mennyi a legalja?" nem válaszolok - elvégre én annyiért szeretném eladni a lovat, amennyiért kitettem... ;)

► Zsetonos ár esetén többnyire feketepiaci termékben is kiegyezem - feltéve, hogy épp szükségem van az általad ajánlott tételre. Hogy milyen értékben tudom beleszámítani az árba, az mindig a saját raktárkészletemtől függ!

► Eladó lovaimról előtagot NEM veszek le!

► Ha te keresel meg adás-vétellel, elvárom, hogy előbb tedd fel akár az ajánlott tételt, akár a cserére kínált lovat értékesítésre! Fordított esetben természetesen én is így fogok tenni. :)


A legjobb dolog abban, hogy az ember bemutatót ír, hogy legalább egyszer rányom a mentésre - miközben a rendszer már rég kiléptette... Velem is ez történt, így nézd el, ha csapongok! :)

Felnőtt, nőnemű játékos vagyok. Bár a munka és a való élet mellett viszonylag kevés időm jut a játékra, de már hatodik éve kitartok mellette (te jó ég! :D), így ha kérdésed van, keress meg bátran, nagy valószínűséggel fogok tudni segíteni. :) Megesik, hogy nem azonnal, de mindenképp válaszolok az üzenetedre. Oké, igazából néha elfelejtem ^_^" , de ha fontos, akkor zaklass nyugodtan, nem harapok. (Csak könyörgöm, ne magázz, annyira öreg nem vagyok! :D)

Az itteni kattogáson kívül is büszke kocka vagyok, felnőtt fejjel kaptam rá több MMO-ra, emellett kedvelem a szerepjátékot mind asztali, mind FRPG formájában. Ebből következik, hogy imádok írni (na meg olvasni), nagy álmom, hogy egyszer könyv formában lássam viszont egy írásomat. :)
A kreativitás egyéb formái is vonzanak, így ha kedveled az ilyesmit, egy közös témánk már biztosan akad. :)
A való életben lovakhoz sajnos nem jutok, helyette egy tündéri golden retriever kutyám van.

A játékban azok táborát erősítem, akik hiszik, hogy komolyabb pénzek beleölése nélkül is lehet valaki jó játékos. Jó néhány pompás és vad paci boldog tulajdonosa vagyok, pedig néhány extra akció és ufó kivételével ritkán veszek zsetont, a karácsonyi akciók az egyetlenek, amiknek sosem tudok ellenállni. ^^
Az "ingyenes" játékot segíti a ForBetterHowrse oldal, melyet Moc, Rod és Erebor segítségével hoztunk létre. Nézz be hozzánk, segítünk. :)

Játékon belül szívesen ismerkedem, ennek köszönhetem Moc, Sharion, Erebor, Ava, Monique, fkitti, Rod és Taylon barátságát. Egy gratulációt mind megérdemelnek, ne sajnáld tehát az időt benézni hozzájuk is! :)

Barátnak jelölésről: ha az aktuális játékok megkívánják egymás segítését, szívesen fogadom a jelöléseket, a kapott segítséget mindig viszonozom. Az ismeretlen ismerősök azonban a játékok végén szelektálásra kerülnek, barátlistámon állandó jelleggel olyanok kapnak helyet, akikkel kapcsolatba kerültem a játék során, kedves beszélgetőtársnak vagy megbízható kereskedőpartnernek bizonyultak.
Ha meg szeretnél ismerni, írj nekem bátran, azonban kérlek, vedd figyelembe, hogy fogalmam sincs, mi az a Violetta vagy 1D, így ha ezekről szeretnél beszélgetni, valószínűleg nem én vagyok a megfelelő társaság. :)

wolf_at_heart_stamp_by_aura_bleedinghearmisaki_bg.pngbooks_over_all_by_pixieriot.gif
tattolover_by_veeyn-d9gorr3.gifi__m_surrounded_by_idiots___scar_stamp__female_gamer_by_kiddietyte.gif
1c94436979f8b71797a28fc8e38cc5ea.png742c342b644b072f7ece3720bcd180a8.pngwhy_i_boycotted_reading__by_lostforevera
role_play_stamp_by_zeronix.jpggimme_coffee_by_sadiya.gifimagination_____by_flurious.gifcelt_inside_stamp_by_aazari_resources-d3rock_music_stamp_by_davidgtza2.gifprotected_by_werewolves_stamp_by_purgatolotro_stamp_by_fabylikesrocknroll.gifdragon_age_originsalistair_1_0_by_amarieveanne.gifone_does_not____by_xx_artyamy_xx.gifgame_of_thrones_stamp_by_spectresinistredaryl_by_marieannefortin-d8l63d0.gif



A játékot eredetileg hannoveri lovakkal, az Ezüsthold tenyészettel kezdtem. Ma már nem foglalkozom velük, ám a lovakat továbbra is szép emlékként őrzöm. :)
Tenyészeteim közül a francia ügetők élveznek elsőséget, büszke vagyok rá, hogy az élvonalba küzdöttük magunkat. Rajtuk kívül a haflingi kislovakkal foglalkoztam komolyabban egy ideig, mióta itt vagyok, hiányoltam őket, ők a nagy szerelmeim - amint bejöttek a játékba, lecsaptam rájuk. :)

Jelenleg fő csapatomban az adminisztrátori feladatokat látom el, így ha lóvétellel vagy a csapattal kapcsolatban van kérdésed, keress bátran! A tényleges tenyésztést többnyire a csapat többi tagja végzi, így az elismerés is őket illeti. :)

►Gold Dragon Team◄
2012. december 7-én meghívásra kerültem a Gold Dragon Team tagjai közé, nagy büszkeségemre. :) A tenyészet kizárólag francia ügetőkkel foglalkozik, zárt vérvonalban. Az oldal második legjobb tenyészeteként büszkék vagyunk rá, hogy nem zsetonhegyekkel, hanem kitartással és csapatmunkával jutottunk idáig. :)
Ha többre vagy kíváncsi, keresd fel csapatunk oldalát!

►A DreamCatcher tenyészet◄
A haflinger fajta a való életben is a kedvenceim közé tartozik, így természetes volt, hogy amint megjelentek, rögtön lecsaptam rájuk. :)
Csapatunk 2015 júniusában jött létre Erebor támogatásával. A csapat 2015 novemberében személyes ellentétek miatt felbomlott, előtagunk lovait mások más név alatt tenyésztették és tenyésztik jelenleg is tovább. Azóta nem veszek részt az aktív tenyésztésben, a DC csapat csupán dísz.

~*~*~*~*~

►Unikornisaimról◄
Unikornis gyűjteményem mostanra teljes, azaz minden elérhető unikornis fajta megtalálható nálam. Következő célkitűzés, hogy tenyésztőfarmom minden fajtából legyen egy saját tenyésztésű párom - és persze szárnyas verzióban is. :)

Unikornisaimat az Uni-verzum nevű farmon találod meg, saját tenyésztésű példányaim fajtára való tekintet nélkül az இEsbatஇ előtagot viselik. Azóta foglalkozom velük, hogy a szarvacskák megjelentek az oldalon, legelső példányom a spanyol-tisztavérű Selene volt.
Eladással, illetve komoly tenyésztéssel mára már nem foglalkozom, csak hobbinak maradtak meg.
A félresikerült csikók korábban Mistake névvel voltak fémjelezve, 2012 decemberétől az Uni-verse előtagot viselik, Ostorral kerülnek eladásra. Ha megtetszik valamelyikük, potom pénzért vihetők. :)

vqz3p2.png
halloween-2016x900.png