MAGAMRÓL:

Egy tizenéves lány vagyok. Már lassan 7 éve járok lovagolni, és kiskorom óta a lovak megszállottja vagyok. A zenei ízlésem általában körülhatárolhatatlan, mivel mindig más fajta zenéket hallgatok, hangulatomnak megfelelően. Kedvelem a klasszikusabb zenéket például, kedvenc alkotóim Hans Zimmer és Alexandre Desplat. Sorozatok terén mindig leragadok egynél, és nem vagyok hajlandó másikat elkezdeni, így megvannak az én kis kedvenceim. Ilyen a Sherlock, a SKAM a Vámpírnaplók és a Pretty Little Liars jelenleg. Filmekből is széles skálán mozog az ízlésem, így ebből nemigen tudnék kedvencet megnevezni. Kedvenc színészem Benedict Cumberbatch és Ian Somerhalder és Tarjei Sandvik Moa. 



JÁTÉKOM   
Régóta vagyok már fenn ezen az oldalon, és kezdetben hobbi tenyésztőnek számítottam, ám ma már inkább átcsaptam a GP fejlesztés világába. Jelenleg Arab telivérekkel foglalkozom, de lehet hogy lassanként átállok más lófajtára is. A játékomban mindent csak addig csinálok, amíg élvezem, és amíg kikapcsolódást jelent számomra, így a gyűjtögetés is lefoglalja  a mindennapos játékomat. Természetesen mint mindenkinek, nekem is vannak céljaim, és egyfajta "To do" listám, természetesen ezt folyamatosan próbálom csinálni. 
LEVELEZÉS ÉS ELADÁSOK
 A játékbeli levelezést tekintve, szívesen visszaírok bárkinek, aki ad egy kicsit az üzenetre, tehát a tárgy megnevezésében nem csak egy "Sziá"-t hagy, értelmesen, és kevés helyesírási hibával ír. Mint sok embertársam, én is 
szeretek beszélgetni, úgyhogy nyugodtan írj, csak kérlek tartsd be a fenti szabályokat :) Ha barátfelkérést akarsz küldeni, akkor valószínűleg visszaigazolom, de kérlek "mellékelj" hozzá egy kis bemutatkozót.
 Az eladásokat tekintve általában nem szoktam lovakat eladni, de ha versenyalapot akarsz, akkor nyugodtan írj, és megbeszélhetjük.