VISSZATÉRTEM...

Pár év kihagyás után eszembejutott ez a játék, és az unalmas téli napoknak hála újra kicsit magával ragadott a versenyzés, pompások megszerzése és a trófeagyűjtés. Szépen lassan igyekszem bepótolni a lemaradást, amíg kedvem van. :D

A poweredbyseth.gportal.hu továbbra is üzemel, elérhetőek az eddigi bemutatók avatarok ingyenesen, csak éppen hal- doklik mert se asztali gépem, se laptopom jelenleg, és saj- nálattal szembesültem vele, hogy a másik 2 népszerűbb spoileres oldal sem él, és az itteni fórumot is hiába kerestem.
A
MAGAMRÓL NÉHANY SZÓ

Szinte a gyerekkorom része volt a Howrse, de mára felnőtt vagyok én is, itthon egy egész állatkertem van, kutyák, kacsák, tyúkok, halak. Lovaim csak itt vannak, de régebben lovagoltam is, kedvenceim az arabok. Munka es az állatok mellett hobbi szinten játszom, főleg versenylovakat próbálok tréningezni, és bokrétákat nyerni velük, de a tenyésztés nem az én asztalom.

Örülök, hogy látok itt pár régi ismerőst, barátjelöléseket szíve- sen fogadok, jól jön pár eseménynél a kölcsönös segítség. :)
ADOK-VESZEK

Az értékesítésen lévő lovaimon kívül az Ezüstalmásokból is lehet válogatni, áruk a ritkaságuktól függ, gyűjtőknek lehet leginkább érdekes.
don-hestia_v1611067158.png  Hesztia ajándéka eladó 150 zseton/db
⋆ SPOILER

Mivel nincs magyar spoiler oldal, de szerintem lenne rá igény, megpróbálok hozni információkat a közelgő eseményekről, új pompásokról. Csak akkor tekerj lejjebb, ha érdekel. :)