Üdv Kedves Látogató!

Az alábbi unikornisokat keresem:
(equusért)

Appaloosa



LITEN FALABELLÁT CSERÉLNÉM AZ ALÁBBIAK KÖZÜL VALAMELYIKRE:  Klein, Petit,   小さな.


Barátjelöléseket szívesen fogadok eventek alatt. (Lottó, Pinyáta stb.)


                                                                     

Egy-két trófea lovam mindig akad fölöslegbe, úgyhogy ha gondolod nézz körül az eladó lovaim között. Legtöbbjük igazán ritka szín és a értékesítésekhez viszonyítva olcsóbban ajánlom! Az árak alkuképesek, úgyhogy ha szemet vetettél egyre, ne félj megkeresni privát üzenetben! 

FONTOS!

Ha üzletelsz valakivel (pl. lovat cserélsz tételre/másik lóra stb..) bizonyosodj meg róla, hogy az illető Biztosan megbízható és nem ver át. Ha kell kérdezz körbe játékosokat vagy Howrse-os csoportokban. Amennyiben ezt nem teszed meg és az illető netán átver és a szerzett tételt/lovat eladja mondjuk nekem, NEM áll szándékomban visszaadni. Nyilván azért vettem a lovat/tételt, mert szükségem van rá, nem azért mert pénzszórós kedvemben voltam! (A visszavásárlásban sem vagyok benne)

Megértésedet köszönöm!


Magyar viszonylatban elég régóta úgymond a "kezdetek" óta játszom ezzel a játékkal. Egészen pontosan 2011-11-03 óta, bár akkor még nem ez a profilom volt, de sajnos a saját hülyeségem miatt elvesztettem azt a karaktert és ezzel kezdtem újra. Ennyit az én kis "minitörténelmemről". %3A-%29%29.png


2014.03.20. 19:00! Lottón megnyertem a kincsesládát!!
2014.04.28.  Föld pompás és neki köszönhetően Hold. %3A%29.png


----Utolsó frissítés: 2024. 04. 05.----