Szia!

22 éves lány játékos vagyok.

Trófeákra gyűjtök jelenleg, meg magas gp-jű lovakat tenyésztgetek, eléggé összevissza (nem tisztavérűeket), mostanában angolokat is próbálkozok, bár még nem sikerült bokis szintű csikó, de az a célom. 
Eseményekben szívesen segítek mindenkinek.
Barátjelöléseket szívesen fogadok, ha beszélgetni szeretnél, nyugodtan írj, nem harapok :) Bár lehet, hogy kicsit lassan írok vissza a suli miatt.

Amikor nem vagyok itt fent, olyankor az egyetem elvégzésén fáradozok, bár lehetséges, hogy előbb fog az egyetem elvégezni engem.

Szeretek olvasni, sorozatokat és animéket nézni, és persze zenét hallgatni, vagy az xboxot nyüstölni (GTA, Assassin's Creed, Hellblade), bár elég noob vagyok. Álmom egy ps5 majd ha lesz saját tévém, addig maradok a Last of us és gameplayek nézésénél.

Ha nem akarsz 3 oldalnyi fandom gyűjteményt végig olvasni, akkor itt hagyok pár szempontot (?) amik alapján könnyen be lehet skatulyázni :D
~INFP~Hufflepuff~skorpió (bár nem hiszek a horoszkópban)~girl in red~

Fandom stuff:
Sajnos a lelkemet nem tudom eladni egy diplomáért (bár a vesémet még megpróbálhatom), mivel már évekkel ezelőtt eladtam a His dark materials-nak. Meg majdnem a Good Omens-nek is, meg David Tennant-nek, meg a Doctor who-nak, de a DW már visszaadta, amikor RTD leköszönt. Ja meg Rick Riordannek, sajnos már kinőttem a könyvei stílusából, de a szereplők miatt így is elolvasok mindent amit ír. (Már ha van rá időm. Azaz nyáron az alatt az 1-2 hét alatt amikor vitorlázunk)
Vannak ám még kedvenc könyveim, ha szereted a fantasyt, és/vagy az lmbt+ szereplőket, válogass innen nyugodtan. (igen, ezeknek a könyveknek is eladtam a lelkem)
- Tamsyn Muir: Lezárt sír sorozat (kedvenc könyvsorozatom ever)
- Maggie Stiefvater: Hollófiúk-sorozat
- Nora Sakavic: All for the game trilógia
- Leigh Bardugo: Hat varjú, fantasy (ebből van Netflixes sori is)
- Terry Pratchett Korongvilág-sorozata
- Neil Gaiman: Coraline, Csillagpor, Az óceán mélyén, meg igazából bármi tőle
- Casey McQuiston: Red white & royal blue
- Christina Lauren: Autoboyography
- T. J. Klune Green Creek sorozata
- Becky Albertalli: Simon and the homo sapiens agenda (a Love, Simon könyvalapja)
- Philip Pullman The Book of Dust sorozata (ez a His Dark Materials előzménytörténete/folytatása)
- Rick Riordantől bármi

Illetve ha szeretnél lmbt+ témájú sorozatokat/filmeket, akkor melegen (haha) ajánlom a következőket: 
- Alex Strangelove, film, fent van netflixen
- Given, anime, indavideón szerintem fent van (legalábbis fél éve onnan loptam le)
- Sasaki to Miyano, ez is anime
- Love, Victor ( a Love, Simon készítőitől, nagyon aranyos kis sorozat)
- Wynonna Earp
- The umbrella academy, ez is netflixes
- Sex education
- Brooklyn nine-nine (ebben corgi is van)
- In the flesh (zombidráma)
- Motherland: Fort Salem
- Heartstopper (ez főleg tiniknek szól, de nagyon aranyos, meg van belőle webtoon meg most már papír képregény is)
- Arcane (oké itt csak utalás van rá, de az nagyon)

Minőségi netflixes animált sorik:
- She-Ra and the princesses of power, az egyik kedvenc sorozatom
- Kipo and the age of wonderbeasts (másik kedvencem)
- The dragon prince (gyönyörű a rajzolása)

Nyugi, vannak hetero fandomjaim is, pl. Jóbarátok, Witcher, The good place, Misfits, Broadchurch, és *syntax error* oké most nem jut eszembe több, de biztos vannak. xd

Animéket nem sorolom fel mert rengeteg van, amit elkdztem, még több, amit nem fejeztem be (matektudás befigyel), leginkább shounent nézek, néha yaoit/shounen ai-t, vagy sportaniméket.

Igazából az időm 98%-ában hullafáradt vagyok az egyetem miatt, olyankor a sorozatok és a zene tart életben, meg a tumblr mémek

Zenéim két kategóriába sorolhatók, pop-punk/rock (Waterparks, Starset, Linkin Park, We the kings, Bmth, Hollywood Undead, Yungblud, Simple Plan, Our last night, Twenty one two és még sorolhatnám), illetve lmbt+ előadók zenéi, amit nemes egyszerűséggel csak gay zenének hívok magamban (leginkább girl in red, Cavetown, meg Noah Finnce és Miles McKenna, utóbbi kettő tökéletes metszéspontja a két kategóriámnak) meg van a skandináv elektropop, de arról nem beszélünk (akkor ragadt rám amikor vezetni tanultam)

Élőben borzalmasan hunglishul beszélek, a gondolataim fele angolul van alapból, amire rásegít hogy a magyar szinkront sikeresen kerülöm évek óta és ha ritkán felmegyek youtube-ra, ott se nagyon nézek magyar tartalmat, pláne nem rendszeresen. (Kivételek: JustVidman, Pamkutya, Hollywoodi Hírügynökség, Whisperton, ééés szerintem ennyi). Angolul Dan and Phil, Anthony Padilla (van egy nagyon jó interjúsorozata, I spent a day with... címmel, nézzetek bele, nagyon érdekes), Sam Collins (olyan jó pókerarca van), meg zene minden mennyiségben.

Podcastet ritkán hallgatok, viszont a Welcome to Night Vale-t imádom, néha webtoonokat is olvasok.

Mottóim:
-Egy bizonyos szint felett nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-No pride for some of us without liberation for all of us.

Kedvenc állatom az axolotl, nagyon aranyosak és képesek bármilyen testrészüket visszanöveszteni, akár a szívük vagy agyuk egy részét is, és bár vízben élnek, a szárazföldi életmódhoz is alkalmazkodni tudnak. Általában barnás-feketés színűek, de háziállatként elterjedtebb az albínó változatuk, sőt még sötétben fluoreszkáló hibridet is csináltak már laborban, a regenerációjuk vizsgálata miatt ha jól tudom. Macskából is van egyébként sötétben világító, a macskafélék AIDS-ének kezelésében használják, szerintem ez nagyon menő.

Ps. ha benne vagy a Wayhaven chronicles fandomban, légyszi írj, annyira szeretnék beszélgetni valakivel róla, de egyik irl barátom se ismeri

walkingfish.jpg

Ja, és hasonlítanak Fogatlanra :)

Hát ez jó hosszú lett és fél órám elment vele ami alatt tanulnom kellett volna, can u tell i procrastinate

Ha ezt mind elolvastad, akkor őszinte csodálatom, vagy könyvmoly vagy vagy nagyon türelmes :D