created by HunHowrse Layout Generator on 2013-10-04 21:30:32
Rólam

Hahó ^^
diabolik_lovers_stamp__sakamaki_laito_by_wow1076-d6lygj9.gif
   A nevem Tündi, avagy Amy, Noémi névvel illethettek még. Már évek óta játszom itt, bár sajnos egyre kevesebb időm marad a howrse fiókomra, éppen ezért előre is bocsánatot szeretnék kérni, ha esetleg 1-2 nap múltán reagálok az üzenetekre.
 Rólam annyit érdemes tudni, hogy nagyon szeretem Japánt, az animéket és a mangákat, továbbá hobbi szinten tanulom a japán nyelvet is, melyből később nyelvvizsgát is szeretnék tenni. :) Emellett imádok olvasni, kedvenc írónőm, és egyben egyik példaképem Leiner Laura, viszont kedvelem Meg Cabot könyveit, a Heartland könyveket és a sorozatot, a Hűvösvölgyi sulit, és egyik kedvencem Jay Asher: Tizenhárom okom volt c. könyve. Továbbá a Cammie, a Kaméleon sorozat is... Na, a lényeg, napestig sorolhatnám. :) A könyveket amúgy nem csak falom, de imádok írni, régebben regényekkel próbálkoztam, mára felfedeztem, hogy inkább a novellák valók nekem. Ami még említésre méltó ebben a "rövid" ismertetőben, hogy Avril Lavigne a másik példaképem egyes dolgokban (azért nem mindenben :) ), egyszerűen imádom a dalait. 
diabolik_lovers_stamp_3_by_wow1076-d6of1ll.gifdiabolik_lovers_stamp__ayato_x_yui_by_wow1076-d6nmmgp.gif
diabolik_lovers_stamp_by_wow1076-d6nmljx.gifI_love_J_Rock_stamp_by_diabolikal_lily.gif
Tenyészetem, Játékom...

Bár ez inkább akkor volt jellemző, mikor többet játszottam, de azért bemutatom a tenyészetem is:
Szoktam felvásárolni több kiválósági csillagos csikókat, majd őket képzem ki versenylovakká. Sikerült már elérnem velük 1000 képességet és bokrétát is, amire nagyon büszke vagyok. Régebben eladásra tenyésztettem unikornisokat, de miután egyikük leszarvazás áldozata lett, inkább abbahagytam az eladásukat. Nem szeretem, hogy a tenyésztők rengeteg időt, pénzt és öregedési pontot áldoznak a lovaikra, mások viszont egyetlen másodperc alatt semmissé teszik ezt. Egy unikornis többet ér, mint egy pont egy játékhoz, nem?
A játékban nincs ranglista élre törő célom, szeretném jól érezni magam egyszerűen és elégedettnek lenni a saját eredményeimmel.
Köszönet nyilvánítás: melvicia játékosnak és a HunHowrse-nek. :)
935cc82ef2748ac36d8c208173df154a_v1582021849.png