,,Nem vagyok túl bátor, de őrültebb mint hinnéd"

Állapot: elérhető
Első fiókom 2011 vagy 2012-ben lett törölve, azóta boldogítom az oldalt. 

Zenei ízlésem sokszínű, szívemhez legközelebb a rock.metál áll, de hallgatok rap, pop, retro dalokat is. Néhány banda: Three Days Grace, Leander Kills, Depresszió, Black Veil Brides, Nirvana, Bon Jovi.

Jelenleg a Lucifert követem. Szeretem a bűnügyi, a történelmi, a fantasy és a kicsit ijesztő sorozatokat. Már láttam: GoT, Agymenők, Shadowhunters, A kiábrándult királylány, How I met your mother. Folyamatban még az AHS.

Imádom a könyveket, nagyjából hasonló témákban mint a sorozatoknál. 
Hogy miért vagyok itt? Mert itt kiélhetem lovak iránti rajongásom. 
Kasszandrával kezdtem, aki egy amerikai foltos kanca. Azalatt a sok év alatt, míg idáig eljutottam, nagyon sok projektem volt, jelenleg aktívan tenyésztgetek.

Fallenstar lovaim között angol telivéreket találtok. A fő irány az angolok tenyésztése és versenyeztetése. Jelenleg a legjobb genetika 8640. 

~Angels of Sky~ by Amfolt lovaim angol telivér-nokota keverék lovak, kísérleti szakaszban jár.

~Horseland by Amfolt projektemben a keverék lovaké a főszerep, amennyiben szeretnél csatlakozni, szeretettel várlak. 

Doridia előtaggal amerikai foltosokat találtok, ők azért fontosak, mert velük kezdődött minden, egyébként nem nagyon foglalkozom a fajtával.

Keresek megunt lovakat, melyeket 40.000eq-ig átveszek. Csak írj egy üzit, és megbeszéljük mennyit érne meg nekem a felkínált paci. 


Aranyálom Menhely by Amfolt és by Amfolt előtagokkal foglalhattok le nálam csikókat/lovakat. Többségük eladásra kerül ki, előbbi előtagot főleg a nem unikornis unikornis-utódoknak adom.


Lovardám: Doridia
Jelenleg minden található benne, amire lovadnak szüksége van/lehet. Időről-időre hosszabbítási és egyéb versenyeket is rendezek.