Üdvözöllek az oldalamon!


 Úgy gondolom hogy aki a játékban csal vagy becsap egy másik játékost az a való életben is hasonlóan cselekszik!


 Azért remélem örül az a játékos aki át vert, (csak sajnálni tudom) sajnos az emberek hajlamosak elfelejteni hogy semmi sem marad büntetlenül és ez igaz a való életben is!!! 

Szerintem az hogy egy csaló játékostól le vonnak egy karmát az nem elég el rettentő Én javasolnám hogy vegyenek el tőle is egy bármilyen lovat! (De ez csak az Én véleményem!)


Nem nevezek be semmilyen versenyre,  szépség versenyre és nem szavazók semmire, az ezzel kapcsolatos leveleket olvasás nélkül törlöm!!!


Nagyon tetszik ez a játék és örülök hogy rá találta!

50585be4e3159a71c874c590d2ba12ec.pngJó játékot kívánok Mindenkinek!:%29.png?QwDfez5cz3dfsd4


:%29.png?QwDfez5cz3dfsd4HA SEGÍTSÉGRE VAN SZŰKSÉGED, AKKOR CSAK SZÓLJ ÉS HA TUDOK SZÍVESEN SEGÍTEK!!!:%29.png?QwDfez5cz3dfsd4



"A jó tréner meghallja, mit mond neki a ló. A nagy tréner azt is meghallja, amit csak suttog!"



Mivel nagyon sok csaló fordul meg az oldalon, ezért lovat csak Equusért és zsetonért adok el. Fekete piaci termékeket nem fogadok el, csak, ha előre küldöd. Nem kötelező üzletelni, de akkor ne is keress olyanokkal, hogy lovat cseréljünk, vagy én küldjem előre a lovat. 


Figyelem!


Amit egyszer megvettem, legyen az ló vagy feketepiaci tétel vissza nem adom, mert Tiéd a pénz Enyém a ló vagy a feketepiaci tétel!

Köszönöm a megértést!



Jó Játékot Kívánok Mindenkinek!