Játszótársas lovakat vennék reális áron! 


CSAK azok a lovaim eladóak, amiket az értékesítésen találsz! Lovat, tételt nem foglalok előre!!


Sziasztok! Kezdenék azzal, hogy nagyon sok segítséget kaptam a barátaimtól nélkülük már nem lennék itt és ezt köszönöm nekik! Ha mindegyiküket felsorolnám, eltartana pár napig, csak néhányukat emelném ki: Reginanna,, katibabesz, Elmundo, titania8, ValamiAmerika, Nonimanó7700. Lány vagyok, nem népesítem a felnőttek körét. Szeretem a TO-t, a GOT-t és még sok mást:D Kedvenc könyveim: Harry Potter könyvek, Pokoli szerkezetek triológia, A végzet ereklyéi sorozat, Üvegtrón könyvek.




FOLYAMATOSAN KERESEK:--100 ezüstöket, CSAK tisztavérűeket,-aranyszarus lovakat,-aranyalmás lovakat,-a.almát,harmóniát. Lovat, tételt nem foglalok előre! Ha kérdésed van a játékkal kapcsolatban, nyugodtan keress fel! Köszönöm szépen a gratulációkat, igyekszem viszonozni!:)


Mielőtt levelet írsz, olvasd el! Nem nevezek semmilyen versenyre és nem is szavazok! Amilyen hangnemben kapom a levelet, olyan választ várhat a feladó! Ha egy lovamra alkudsz, ne tegyél nevetséges ajánlatot! Lovat, equust, tételt vissza nem adok! Ez fordítva is igaz, semmit sem vásárolok vissza! Azért adom el (lovat,tételt) mert már nincs szükségem rá, így értelem szerűen nem kérem vissza! Nem vagyok szeretetszolgálat, nem adok semmit sem ingyen!