Kedves idegen vagy barát, aki idetévedt!

Üdvözlök mindenkit az oldalamon!

Örülnék neki, ha végigolvasnád, bár valószínűleg nem sokan fogják ezt megtenni. Emlékszem, kb. 12 évvel ezelőtt, amikor regisztráltam (Durva, nem? Biztos, hogy olyan emberek is olvassák most a bemutatómat, akik fiatalabbak, mint amikor elkezdtem játszani) Na, szóval. :D Kb. 12 évvel ezelőtt, amikor 9 éves voltam, szinte mindenki bemutatóját elolvastam, még ha az az illető oldalakat is írt. Akkor talán valaki lelkes az én bemutatómat is elolvassa, nem?
Most jöttem rá valami még durvábbra. 21 éves vagyok, és majdnem 12 évvel ezelőtt kezdtem játszani. Ez azt jelenti, hogy az életem több, mint felében játszottam a Howrsén. Több éven át játszottam az életemben Howrsén, mint nem. (hűhaaaa)
Na, most már tényleg kezdem.


Az én nevem Kinga, 21 éves vagyok. 2012-ben kezdtem a játékot, és szerintem elég aktívnak mondhattam magam. (: 
Amit még tudni érdemes rólam, hogy egyetemista vagyok immár 3 éve. Igen-igen, én a Covid alatt érettségiztem - majd mesélek róla az unokáimnak. 
Ha már egyetemista vagyok, itt a boldog vizsgaidőszak után hadd adjak egy jó tanácsot a jövőbeli önmagamnak és minden egyetemistának: ne hagyd az uccsó pillanatra a vizsgákat. Nagyon stresszes. (Ne legyetek ostobák mint én, légyszi. Nem jó ötlet 74 db tételt 3 napra hagyni.) 
Szeretek még olvasni és animéket nézni, de erről majd csak később.


Még ezt a játékot egy jó barátnőm mutatta, aki sajnos már nem játszik. ): Amúgy a játékos neve Sylvietta volt, mindig ő volt a barátlistámon az első helyen.
Amúgy a játékban nincsenek nagy céljaim, csak úgy elvagyok, tenyésztgetek, van egy kedvenc lovam is.
Bár nincsen nagy célom, de azért az nem igaz, hogy semmiféle célom se lenne - mondom is őket: (már párat sikerült is teljesíteni)

-Népszerűségben egyszer legalább 99. lenni. PIPA!
-Népszerűségben egyszer legalább 3. lenni. PIPA!

-Legyen 500 lovam. PIPA!
-Legyen 777 lovam! PIPA!
-Legyen 1000 lovam! PIPA!
Ezért az új cél:
-Legyen 1250 lovam! Ebből megvan: 1130

-rangidőben elérni a 777 napot. PIPA!
-rangidőben elérni az 1500 napot. PIPA!
-rangidőben elérni a 2000 napot. PIPA!
Ezért az új cél:
-rangidőben elérni a 2250 napot.

-5000 gratut szerezni. PIPA!
Ezért az új cél:
-7777 gratut szerezni!

-Legyen 75 darab ezüstalmás vagy aranyalmás lovam! PIPA!
-Legyen 100 darab ezüstalmás vagy aranyalmás lovam! PIPA!
Ezért az új cél:
-Legyen 150 darab ezüstalmás vagy aranyalmás lovam! Ebből megvan: 134

-Vadlovakat, pompásakat, mindenféle ilyen extrákat gyűjtögetni!

-Trófeák közül az összes szőrzetet megszerezni! Ebből megvan: 46/46 ÉS PIPAAA! (El sem hiszem, hogy végre megvaaan!)

Pár érdekesség még a játékomról:

- Nekem valahogy 9 évesen nagyon berögződött, hogy minden lovamat tisztelni kell itt a Howrsén, így mindnek adjak külön nevet :"D . Ezt azóta is megtartottam, így képzeljétek: 1000+ lovamnak MIND más neve van (kivéve 2 Villám Pompás lovat - de hát nekik nem lehet megváltoztatni a nevét, na.)
De tényleg, leellenőrizhetitek nyugodtan - nem fogtok két azonos nevű lovat találni a lovaim között :D (A '...' nevű lovak nem számítanak, nekik még nem volt lélekjelenlétem kitalálni egy nevet, de pár nap múlva már nekik is előszedek egy megszólítást valahonnan)
Nem akarom elképzelni, mennyi időt töltöttem el az életemben azzal, hogy kitaláljak több, mint 1000 lónevet virtuális lovaknak.

- Ha megnézitek az "~Olümposz" tenyészfarmom, akkor felfedezhetitek, hogy az összes szamaram egy görög istenről/istennőről van elnevezve. :D Ez egy miniprojekt magamnak - igyekszem mindegyiknek olyan aranyalmát és hátteret adni, ami illik a görög isten(nő) személyiségéhez.. Így  került "Poszeidón" és "Triton" lovam víz alá, vagy Héphaisztosz a vulkán mellé.
Uuu, hogy én meddig kerestem egy szivárványos szamár-aranyalmát Irisz istennőnek (a szivárvány istennőjének)
Jajjajj, amúgy már kezdek kifogyni a görög szereplőkből.. :"D
Így jár az ember lánya, ha Percy Jacksont olvas - virtuális szamarakból varázsol utána görög isteneket. (lol)

- Nem tudom, van-e még ember a földön, aki nézte a "Vízcsepp mester kalandjait" gyerekkorában. (De tényleg, nézte azt még valaki?)
Hát én igen, és meg kell mondani, MEGSZÁLLOTT voltam úgy 9 éves korom körül. :DD Így nem is véletlen, hogy 5 lovamat a főszereplőknek neveztem el :""D. Aztán most nemrég megszállt az ~ihlet~, és adtam mindegyiknek aranyalmát meg hátteret, ami emlékezteti őket a szerepükre. Aki ügyes, megtalálja mind az 5 szereplőt a 'Csodásak' tenyészfarmon :P

Esküszöm, kezdem úgy érezni, én nem játszok úgy, ahogy kéne. :'D Konkrétan én inkább aranyalmák között vadászgatom azt a kinézetet, ami legjobban illene random szereplőkre, vagy lónevek után kutatgatom az internetet. Hát, legalább elvan a gyerek, ha játszik, nem igaz? :DD

Csak egy kis dicsekedés: 8f0d73882229b1f472cf172ee2f66ad8.png

2016. 10. 09. - 6. voltam népszerűségben. Köszönöm!
2016. 10. 10. - 4. voltam népszerűségben. Köszönöm!
2016. 10. 13. - 3. voltam népszerűségben. Köszönöm!
2016. 10. 12. - 2. voltam népszerűségben. Köszönöm!
2016. 10. 11. - 2. voltam népszerűségben. Köszönöm! 

Na, akkor beszélek egy kicsit az animékről és a könyvekről.

Kezdem a könyvekkel:

Világéletemben szerettem olvasni, főleg a fantasy témájú könyveket szeretem, de jöhet nekem más is nyugodtan. Hát igen, én egy olyan elvetemült lány vagyok, hogy még a kötelezőket is élvezem. (Hú, most biztos sok játékosnak ezzel csökkentem vagy nőttem a szemében :D ) Szerintem el is mondok pár könyvet, amit szeretek. (tuti, hogy ki fogok hagyni nagyon sokat)
-Minden Percy Jackson könyv; Luxen sorozat ; On Sai könyvek (pl. Vágymágusok sorozat); Végzet ereklyéi; Pokoli szerkezetek; Harry Potter; Méregtan; Michael Vey könyvek; A beavatott; Alkonyat; Battle Royal; Éhezők viadala; Magisztérium;  Átokvetők sorozat; Hatalom triológia (A hamis herceg stb).; Eragon; Legenda trilógia; Emily; A királynő méregkeverője; Garabonc; Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei; Denaven sorozat; A Vörös Királynő sorozat; Só és bánat háza....
És még rengeteg 

(Bár ezekből a könyvekből úgy tűnhet, hogy én is csak Y. A. (young adult) regényeket olvasok, mint az olvasók legtöbbje, azért ez nem teljesen igaz. :D Olvasok azért néha horror-kicsit durvább könyveket is!

Folytatom az animékkel:
Igaziból nem vagyok valami elvakult animerajongó, nem is láttam olyan sokat. Viszont amit láttam, az nagyon jó volt, úgyhogy igenis kedvelem ezeket. :D Sajnos a családom nem rajong értük nagyon, de ez legyen a legnagyobb problémám az életben. :)
Melyik animéket láttam? Sorolom: 
Mirai nikki, Magi, Attack on Titan, Deadman Wonderland, Tokyo ghoul, Noragami, Sword art online, Ajin, Charlotte, Re:Zero, Violet Evergarden, Kaichou wa Maid-sama!, Another, Death Marching the Parallel World Rhapsody, The Promised Neverland, Dororo, Fullmetal Alchemist Brotherhood, Nichijou, 07 Ghost, Kyoukai no Kanata, Demon Slayer, Owari No Seraph, Hunter X Hunter, Bungou Stray Dogs, Fugou Keiji Balance:Unlimited, Jujutsu Kaisen, Boku no Hero Academia, Black Butler, Tokyo Revengers, Mieruko-chan, Mob Psycho 100, Spy x Family, Kamisama Hajimemashita
+ Chihiro szellemországban, Szentjánosbogarak sírja, Koe no Katachi, Kimi no na wa, Bakemono no Ko, A Whisker Away, A vörös teknős

Te jó ég... Már többet láttam mint gondoltam :D

Ha neked is hasonló az érdeklődési köröd könyveknél és animéknél, szívesen fogadok ajánlásokat!  ^)

Itt az ideje elbúcsúznom. Várlak vissza! 935cc82ef2748ac36d8c208173df154a.png