Rólam, játékomról

Mások olyan kis frappáns bemutatókat tudnak összedobni, én meg pár mondattal szenvedek, de sebaj. Egyébként sem vagyok nagy híve ezeknek a hű de kidolgozott önéletrajzoknak, viszont piszkálta a csőröm, hogy üres ez a rész, úgyhogy íme.
A nőnemű játékosok táborát erősítem; életkorom meg hasonló személyes adat semmilyen formában nem befolyásolja a játék menetét, szóval azt kihagynám. c:
Játékomról az égvilágon semmi érdekeset nem tudok mondani. Több mint hét éve vagyok tagja a közösségnek; a tenyésztés túlzottan nem kötött le, úgyhogy inkább amolyan gyűjtő volnék.
Aktivitásom erősen ingázik, attól függően mennyi időm van illetve mennyire köt le az adott event a játékban. Van, hogy hónapokra eltűnök, néha naponta fönt vagyok.

Egyéb

Levelekre legjobb tudásom szerint válaszolok, abban az esetben, ha normális hangvételű és tartalmú (illetve ha fent vagyok egyáltalán és nem éppen több hónapos hibernációt szimulálok). Szépségversenyre és társaira nem nevezek; nem, nem leszünk „barik”; nem kell ingyen zseton, stb. Csak és kizárólag az a lovam eladó, ami kint van értékesítésen, a többi semmilyen körülmény között nem, ezt nem győzöm ismételni. Az ilyen leveleket válasz nélkül hagyom, illetve „ajándékozom” az illetőt. c: