created by HunHowrse Layout Generator on 2016-03-22 09:52:55
KIEMELT BEJEGYZÉS:

2016. március 19. napjával személy szerint én, és így a Dakota Dreaming Nokota csapat is befejezte az éltenyésztést. Ezen a napon történt valami, ami ráébresztett arra, hogy számomra ez a játék már nem azt jelenti amit régen, a kezdetek kezdetén jelentett. Mára már a játék öröme elillant és munka, kötelesség lett belőle, amiből a való életben bőven elég van, nincs szükségem rá, hogy még itt is megjelenjen. Nincs szükségem tovább egy fikarcnyit sem, a manapság játékban napi szinten zajló mocskolódásra, sárdobálásra, egymás semmibevételére, a másik munkájának sárba tiprására és megalázására.. 

Átgondolva a "pályafutásomat' a játékban, én magam is beleestem egy hatalmas hibába, hagytam, hogy sodorjon a véget nem érő GP harc, a "ki ha én nem" felfogás és mentalitás, és közben nem vettem észre, hogy ezzel mekkora károkat tudok okozni saját magamban. 

A játék, és azon belül is legfőképp a játékosok, és emberek akik a nick nevek mögött jelennek meg vagy épp bujkálnak rengeteg mindent mutattak meg az emberek mentalitásáról, viselkedéséről, a bizonyítási kényszerükről, a hatalomvágyukról, arról, hogy miként képesek elérni a céljukat nem nézve, hogy ezért kin, min és miért kell átgázoljanak. Nagy tanulópénz volt. 

Ugyanakkor a rengeteg idegeskedés, bosszankodás, éjszakázás, gyomorgörcs mellett is megérte elkezdeni és folytatni is megéri a játékot, ugyanis a nagy nagy tömegben akadnak olyan emberek akik egy életre a barátaim lesznek, maradnak. Akik nélkül a játékban sosem értem volna el top helyezést, akik nélkül sokszor feladtam volna az egészet és akik mindig mellettem álltak, még akkor is ha éppen én magam sem vettem észre, hogy jót akarnak. Képesek voltak megbocsátani, ha elkapott a hév és mentem a fejem után. Ők azok akik miatt megéri maradni a játékban is. 

Összegezve a mondandómat, mostantól a játékot a játék öröme miatt és kikapcsolódás céljából játszom. Nem kívánok a szerver legjobb tenyésztői közé tartozni többet. Felnőtt, nőnemű játékos vagyok és egy gyönyörűséges 2,5 éves kisfiú anyukája, foglalkozásomat tekintve pedig  jogász tanonc.

A játékban Tennessee Walker tenyésztéssel foglalkozom, valamint hobbi szinten több fajtával is játszom. 

Nem szeretem random barátjelöléseket, vissza sem igazolom akit nem ismerek ténylegesen.

A levelek többségére válaszolok, de a "hogyan kell bluppolni", "miért nem esik a legelőid termékenysége" és társai kérdésekre már nem reagálok. Ezúton javaslom mindenkinek a játéksúgót, a fórumokat és a külső hasznos oldalakat. :) Folyamatosan VESZEK:

- Morfi kart: 1 zs/db áron
- Zeuszt: 1 zs / 3 db áron
- 5. -elemet: 2 zs / db 3 zseti paci / db  áron
- Tököt: 3-4 zs / db áron
- Pecsétet: 3-4 zs / db áron


A bemutatů kůdolŠsa a HunHowrse weboldal Layout GenerŠtorŠval kťszŁlt | KťszŪtette: xyz