tumblrl8nfaa9xed1qdbbyw.jpg
 
 
Felnött játékos vagyok. Egy hirdetésnek köszönhetöen találtam rá az oldalra és teljesen beleszerettem a játékba. Sajnos sosem volt lehetöségem megtanulni és eljárni lovagolni, de szeretem és tisztelem a lovakat, csodálatos és nagyszerü állatoknak tartom öket.
 
Elsösorban spanyolokkal foglalkozom, tenyészetem az 'Estrella Limpia' elötagot viseli. Nem célom feltétlenül az élre törni, de igyekszem egy erös és megbízható vérvonalat létrehozni. Eladó csikó mindig van, a közvetlen értékesítésnél megtaláljátok öket. Ha kinéztél egy csikót de nem találod az értékesítéseknél, írj üzenetet és megegyezhetünk. Kérésre NEM tenyésztek csikót, ezt kérlek vegyétek figyelembe.
 
 
 

2012 06. 25-én megszületett tenyészetemben az elsö kiválósági csillagos spanyol tiszta-vérü ikerpár, Aarón és Isabel. Nagyon büszke vagyok rájuk, sok munkám van ebben.

 

Elkezdtem a fjord unikornisok tenyésztését, amint születik uni csikó, kirakom közvetlen értékesítésre, ott találjátok öket.

 

Eladó csikóim néhány órásan vagy a helyes csikójáték elvégzése után kerülnek eladásra.

 

Aranyalmás, bölcsek kövés, harmónia csomagos lovaim nem eladók, ez ügyben kérlek ne írjatok, nem fogom eladni öket, akárhogy könyörögtök vagy fenyegetöztök. 

 

Eladó lovaim árát igyekszem észszerüen megszabni, alkudni lehet, zseton helyett fekete piaci terméket is beszámítok, DE mindent csak korrekt keretek között!Miután megegyeztünk, hogy eladom neked a lovam és beteszem lefoglalt értékesítésbe, kérlek 24 órán belül jelentkezz érte, ennél többet nem fogok várni, újra meghirdetem.

 

Ha bármi kérdésetek, kérésetek van, írjatok nyugodtan, igyekszem segíteni.

 

További szép napot, köszönöm, hogy benéztél!emote_seasons_by_upsguy1997-d4rl2ks.gif

 
 
Layout designed by Szofii code generated at howrseinfo.com