Sziasztok!

Aktív játékom befejeztem, így lovaim eladó sorba kerültek.

Felnőtt játékos vagyok, véletlen cseppentem ide 2011-ben, és elég tartósan itt ragadtam. Hobby játékos vagyok, az időm elég korlátozott a játékra, de nincs nap, hogy be ne néznék. Mindig adódnak újabb és újabb elérendő célok, talán ettől válik megunhatatlanná - ezek elérése adja a játékom sikerét. 

Beleszerettem a pompás lovakba, és célommá vált, hogy a játék összes pompását megszerezzem, ami 2016-ra sikerült. Sokat segítenek a bónuszaikkal a minél eredményesebb játékban. Ez nem olcsó mulatság - de a célokra áldozni kell. 8f0d73882229b1f472cf172ee2f66ad8.png

Szívesen segítek mindenkinek aki hozzám fordul privát üzenetben, ha tudok, - de pénzt, lovat, zsetont ajándékba nem adok. Eladó lovaimat az ELADÓK farmon találod, érdemes benézni, és ha valamelyik érdekel biztosan megalkuszunk.


Csak a tiszta játékot szeretem, szívesen gyűjtök barátokat. A segítőkész barátok a legnagyobb ajándékot jelentik a játékban - új reményt adnak, ha kedvedet veszted, utat mutatnak, ha segítségre van szükséged, és általuk érezheted, hogy ebben a játékban sosem vagy egyedül. Én sokat kaptam néhányuktól - és szeretném továbbadni azoknak, akik ezt még nem tapasztalták meg. A versenytársak, a mindenáron győzni akarók, az önzők, a másokat letaposók jelenlétének ellensúlyozására is elengedhetetlenek a barátok.

Nagyon jó játékot kívánok mindenkinek!

Lindipaci96

Nyx csomag eladó!


Kattints a képre a teljes mérethez!


glitterfy4080602902B81.gifglitterfy5000221793B81.gif

Lindipaci96_www.kepfeltoltes.hu_.png