Magamról

Kezdetek óta játszó, felnőtt, női játékos vagyok.

Sajnos nagyon kevés időm maradt a játékra. Ezzel együtt járnak a következők:
A levelekre nem nagyon válaszolok, így kérlek légy türelemmel ha írsz, inkább késő esténként vagyok fent, illetve esetenként délután. Hétvégén sem vagyok aktív, különböző okok miatt.

Amit még tudni kell rólam, hogy morcos leszek, ha valaki moderálatlan. Szóval, ha valaki nem képes rendes levelet írni (köszönés, illedelmesség), akkor az inkább ne is tegye, vagy ha megteszi, jó eséllyel nem kap választ.
Azokra a levelekre se válaszolok, melyekben nem eladó lovaimra tesznek árajánlatot, illetve ha az alkudható árú lovaimra nevetséges árat írnak. Viszont a legjobban a szépségversenyes leveleket utálom, úgyhogy ha valaki rettentő sokat zaklat vele, kérésem ellenére (úgy, hogy írtam is neki, hogy NE tegye) akkor az tiltólistára kerül.

Játékomról

Már minden fajtát tenyésztettem a játékom során, ami csak megfordult az oldalon.
Most épp a Shagya arabok és az Argentine Criollok mellett horgonyoztam le. 

Csapataink az
ﺦĄяαḃΐαŋ Đязα₥зяﺦ

Illetve az

« •ℰτɛяɳᴀᴌ Ͼяᴏṩsɨɳԍ•»

Visszatértem az unikhoz is. Nálam találhattátok az oldal legjobb Felföldi póni unikornisait, ám egy nem tervezett kihagyás miatt, sajnos elvesztettem a top helyet, de küzdök érte.
Előtagjuk: ᴡąґᶉɩợʀs ợᶂ ҥɩʛᴌąᴎᴆ

Ezüstalmás lovakat veszek reális áron!
Ha van írj, és én megmondom, hogy van-e olyan szőrzetem vagy nincs.

A következő tételeket mindig keresem:
Aranyalma 
pomme-or.png?1828806360, Morpheusz karja bras-morphee.png?1828806360, Zeusz villáma eclair-zeus.png?1828806360, 5. elem 5th-element.png?1828806360, Nyx csomag pack-nyx.png?1828806360.

Ezeket mindig beszámítom a lovak árába.
Általában vannak eladó lovaim, arany- illetve ezüstalmások is.

A gratulációkat köszönöm, amint tudom viszonzom őket.