• MAGAMRÓL

9 éve játszok, ami így belegondolva nagyon ijesztő szám, időközben felnőttem (kor szerint legalábbis) és egyre kevesebb időm van, amit nagyrészt a tanulásnak és a lovamnak köszönhetek, akivel 2019 augusztusa óta alkotunk egy csapatot. A neve Aisa, egy szürke arab telivér kanca, és azt hiszem, nem árulok el nagy titkot, ha kijelentem, életem egyik legnagyobb álma vált valóra azzal, hogy saját lovat kaptam. Aisa mellett két vörös tacsi jelenti életem értelmét, valamint a bernipásztorom, akit három évvel ezelőtt veszítettem el. Állatorvosnak készülök, szabadidőmben természetesen lovagolok, amennyit csak tudok, futok, olvasok és rajzolok. Szinte minden élethelyzetben zenét hallgatok (ez már egyenesen megszállottság), de ha valaki belenézne a spotifyomba, simán azt hinné, hogy minimum tizenkét  személyiségem van, annyira sokrétű a zenei ízlésem. Ennyit rólam : DD
• ADOK - VESZEK

Eladó lovaim:
MAGIC FJORD UNICORNS tenyészetemből legtöbb lovam eladó.
"A többi ló" tenyésztőfarmon lévő lovaim mindig eladóak. A "Spanyol Lovasiskola" és "Magic Fjord Unicorn" tenyésztőfarmról lehet érdeklődni, lehet, hogy némelyik eladó. Az összes többi tenyésztőfarmon lévő lovaim NEM ELADÓAK!


Tételek:

Bőségszarut, Titánok kihívását, Aranygyapjút és Bölcsek kövét mindig keresek, ha van eladód, írj!
5. elemet adok el, akit érdekel, írjon, az árat megbe
széljük privátban.
•HOWRSE

JÁTÉK az oldalamon!!!
Ebben a hónapban küldtem be alkotásokat a Kreatív oldalra. Itt vannak:



(ha esetleg nem töltené be, keresd meg az alkotásaimat a Mutasd meg az alkotásod! témában)

A feladatod az, hogy szavazz az alkotásaimra április 14-ig, és ezt Screenshottal igazold! Készíts egy képernyőképet (gépen is lehet, a Print Screen nevű gombbal), majd illeszd be Paintbe! Mentsd el és töltsd fel egy képfeltöltőre, majd ennek a linkjét küldd el nekem privát üzenetben! Külföldi szerverről is ér!
Nyeremények: ha bejut az alkotásom, 1 zsetont adok annak, aki a legtöbb szavazatával támogatta az adott rajzot. A második legtöbb szavazattal támogatónak egy, az adott Aranyalma szőrzettel rendelkező lovat adok.
Eredetileg Miruska kezdett ilyen játékot szervezni, tessék nézni az ő oldalát is, nála értelemszerűen az Ő alkotásaira kell szavazni!

Tenyészetemről annyit, hogy foglalkozok fjord unikornisok tenyésztésével, egész magas csillagosak születnek, ha valakit érdekelne, akkor írjon privátba és szívesen tenyésztek neki olyat, amilyet csak szeretne.

Emellett Ír-Spanyol lovacskákat is előszeretettel tenyésztgetek Nightingale-lel, most egy kis angol telivért is vegyítettünk a vérvonalba és így egyre jobb és jobb díjlovas lovaink születnek. Ha szeretnétek egy ilyen kis hybrid versenylóalapot, akkor írjatok privátban és olyan lovat tenyésztünk nektek, amelyben ti szabhatjátok meg az ír vadász, a spanyol tisztavérű és az angol telivér arányát.

Mostanság arabokat is tenyésztgetek, elég magas GP-sek, ha érdekel, írj rám, megbeszéljük, mennyiért adnék egyet. :D