Sziasztok!
Felnőtt játékos vagyok, immár 11 éve játszom itt. Ez idő alatt sok tapasztalatra tettem szert, valamint jó ismerősökre is. Barátfelkéréseket általában elfogadok, privát üzenetekre válaszolok. A saját profiloldalamat ritkán nézem, ezért, ha egy vagy több gratulációt nem viszonoznék azért elnézést!
Amilyen hangnemben nekem írnak, olyanban válaszolok én is. Egyébként nem állnak távol tőlem az olyan kifejezések sem, mint "Szép napot!" vagy "További jó játékot!"
2cd16d00-a6d5-4179-90cb-9d37c5929a9c.GIF
Gyűjtöm az Aranyalmás, Ezüstalmás és különleges játszótársas lovakat. A "ᴘʀᴏᴜᴅ ᴏғ" alatt rengeteg mindent megtalálhattok, kezdve az íriszesektől a karácsonyi és halloween-i gyűjteményen át, az összes vándorszellem szériát, versenylovakat, speciális szőrzeteket, igás- (• ɢɪᴀɴᴛ ɢɪɴɢᴇʀʙʀᴇᴀᴅs •) és szamárunikat (Donkeycorn), játszótársakat és kisebb magánytenyészeteket (pl. »ŴƗŁĐ Ŵ€ŞT«, ΦHogwarts ExpressΦ, • ᴄʀʏsᴛᴀʟ ғᴊᴏʀᴅs •) és nem utolsó sorban POMPÁSOKAT! Kevés pompást gyűjtök, de azokat "nagyon". A Karácsonyi rénszarvasokat és a karácsonyi pompásokat (εїзChristmas Teamεїз) Falabellákat (ϟ Drarry ϟ, ૮ɦαɱɓε१ σƒ รε૮१εƭร, ƇӇƖԼƊƦЄƝ ƠƑ ƁƛƧƖԼƖƧƘ). Saját, sikeresen tenyésztett íriszeseim  a •ƈσʅσʋαɾια• előtaggal vannak ellátva. Hogy a sikertelenségeket is számon tartsam, létrehoztam ennek az előtagnak az ellentétét, ami a ꔛɔoloɹlǝss. Azok a nem színes utódok, akikből nem lesz később pl. almás, azok ide kerülnek. Apropó almások, arany- és ezüstalmásaim előtagja, amire szintén nagyon büszke vagyok, a • ɢᴏʟᴅ ᴍᴇᴇᴛꜱ ꜱɪʟᴠᴇʀ •. Unikornisaim (sportló és póni, sima és almások is) az ×× Unicorn Attack ×× jelzést viselik. Még a nem tisztavérű, általában csikó korú jószágaimra is van egy külön előtagom ez az ᵉˣⁱˡᵉ.

FONTOS: Gyűjtő ÉS kereskedő vagyok. Ennek megfelelően adok és veszek lovakat, ebből tartom fenn a játékom. Célom a vagyon rangsorban minél előrébb jutni, de ez nem azt jelenti,hogy ne adnék vissza egy lovat, amit véletlen raktál ki 500 equusért és én esetlegesen megvettem. Ugyanakkor ez nem vonatkozik minden egyes megvett lovamra.


Eladó lovaim ára mindig alkudható és szoktam is engedni az árból. Egyébként az értékesítéshez képest mindig olcsóbban rakom ki őket, nem ritka, hogy akár féláron is. Nevükben rendszeresen feltüntetem, ha pl. játszótárssal rendelkeznek vagy egyéb okból különlegesek (kor, szín, fajta stb.)

Mindig keresek: lyre-apollon_v1611067308.pngrayon-helios_v1605776865.pngpomme-or_v1605776815.pngpack-harmonie_v1611067403.pngsang-meduse_v1611067602.png

344831136077201.gif?to=crop&r=256

"Underestimate us at your own risk"