created by HunHowrse Layout Generator on 2017-06-14 23:50:55
Magamról

JELENLEG SZÜNETEL A JÁTÉKOM!               Üdvözöllek az oldalamon! Tizenéves lány vagyok. Imádom az állatokat, főleg a lovakat.                                   Szeretek lovagolni, zenét hallgatni (főleg kpop), filmeket, sorozatokat és animéket nézni. Kedvenc játékaim: Howrse, Star Stable Online, The Sims 4, Alicia Online, Dead by Daylight, Detroit.
Játékomról

Eléggé régi játékosnak számítok, bár volt pár kihagyásom, mert meguntam a játékot. Alapvetően hobbitenyészeteim vannak, nekem nem a rangsor számít.            Unik: Unikornis lovaim.      Wonderland: Halhatatlan, pompás vagy különlegesebb lovaim, melyeket csak kedvtelésből tartok.             Boneless: Hannoveri sportlovaim.
Egyéb

Barátjelöléseket csak akkor fogadok el, ha nem csupán azért kellek, hogy sok jegyű szám legyen a barátaidnál.        Üzenetekre akkor válaszolok, ha a tartalma értelmes. Ne küldj úgy üzenetet, ha a tartalmát te magad sem érted, hogy várod el akkor, hogy én megértsem? (Nem egyszer történt már ilyen.) Amúgy nem harapok! ^^   Folyamatosan keresek Bölcsek kövét, Morpheusz karját, Aranyalmát, Héliosz sugarát, Kronosz időmérőjét!!!
A bemutató kódolása a HunHowrse weboldal Layout Generátorával készült | Készítette: adél0101