created by HunHowrse Layout Generator on 2016-12-17 23:14:11
Magamról:

Hello! Üdv az oldalamon.

tumblr_mejhomiJ1C1rk8a5vo1_500.gif

Nem áll szándékomban regényt írni magamról(és persze ezzel untatni azt, aki esetleg az oldalamra téved [habár igencsak hosszúra sikeredett a bemutatóm] ), úgyhogy csak a lényegesebb dolgokat fogom leírni.

Amint az a nevemből látszik, hatalmas Miraculous fan vagyok(tavaly óta, akkor ősszel láttam először angol felirattal, azóta Miraculous lázban égek.), korom 19, kedvelem az animéket-mangákat, a Japán kultúrát(Japán a mindenem, kiskorom óta, így egy nap el is szeretnék oda jutni), rockot, Nightcore-t, Jrock-ot, Kpop-ot, metált(BVB, The GazettE, BIGBANG meg hasonlók), Párizst, szeretek zongorázni/szintetizátorozni és énekelni (idestova 10 éve űzöm eme csodás tevékenységet, imádom :) ), és persze, amiért a legtöbben itt vagyunk: a lovakat.

Kiskorom óta a ló a kedvenc állatom (no meg persze kutya, macska[katicát sem hagyhatom ki, oké bogár, de na...kiskoromban gyűjtöttem is őket :D], meg a többi állat, kivéve a pókokat, de azokból is csak azokat utálom, amik csípnek, különösebb problémám nincs velük.), de sajnos nekem eddig még nem adatott meg egy patás sem, ezért itt élem ki lovak iránti szeretetem.
Van egy németjuhász kutyám, a neve Kira. Egyszerűen imádom.♥
Szeretek gamelni (pl.: Assassin's Creed, Dark Souls, Tera, LOL[néha], AMR(Alice Madness Returns), WTRD(Woolfe - The Redhood Diaries), CSGO, COD, Bloodborne etc), animét nézni, haverokkal lógni, családdal, és egyedül lenni, a creepy dolgokat, regényeket írni, zenét hallgatni, rajzolni (főleg anime karaktereket, saját mangámon dolgozom jelenleg), olvasni(imádok olvasni, és ezt képes vagyok sokszor túlzásba is vinni, úgy értem, például pirkadatig olvasni, ha egyszer hatalmába kerített egy könyv), az erdőben bóklászni(habár errefelé elég szegényes ez a kis erdő...), a természetfölötti dolgokat, a barokk stílust, régi költeményeket, videót nézni.
Kedvenc videósaim: Szefi, Castiel, TheVR, OwnMcKendry (I'm a badass Kokonoshi♥), Zsozeatya, Varazslo.
Illetve egy pár channel még, ami elképesztően gyönyörű Nightcore számokat gyárt.
Legelső könyv amit elolvastam és ami miatt beleszerettem az olvasásba: Diablo, a hős volt. Ezután jöttek a Harry Potter könyvek, majd a Twilight, ami teljesen elvarázsolt, mai napig rendszeresen olvasom a könyveket, s nézem a filmeket.
Otome trash vagyok. Yep. Szeretek is az lenni. MM forever.❤ Jumin is mine. :P

latest?cb=20160922190341

Érdekesség (vagy inkább dögunalom tény, nekem édesmindegy miként vélekedsz): Érdeklődöm a hackelés iránt, és a jövőben szeretném is "kitanulni". Hacking is beautiful.❤

tumblr_inline_oclse2I5fM1r28w0t_500.gif
tumblr_ocahzk5uHc1vbllj8o3_400.gif

Személyiségem: általában komoly vagyok, persze tudok hülyülni, nem arról van szó, de csak szűk baráti körben. Elég erősen antiszociális személyiség vagyok. Utálom, hogy kissé visszahúzódó vagyok, de ez van. Talán azért, mert sok mindent láttam..whatever.
Ennek ellenére szeretek ismerkedni, barátkozni online. Őszinte vagyok, sokan ezért nem kedvelnek, ha valakinek nem bírom elviselni a képét, szemtől-szembe elmondom neki. Senkivel sem jópofizok, ha egyszer nem szimpatikus. 

Az a fajta vagyok, akire ránéz egy "átlag" ember, és nemhogy barátkozni, de még a közelébe sem nagyon szeretne menni. Viszont nekem ezzel semmi bajom. Szeretem, ha tartanak tőlem az emberek.
Szóval creepy vagyok.

get?url=https%3A%2F%2F67.media.tumblr.co

Stílusom: Gothic Lolita, punkkal keverve(néha). Bár legtöbbször átlagos ruhában vagyok, ami csupa fekete cuccból áll, ritkán húzok más színt, de mikor előfordul, akkor például szürkét, bordót, barnát, kéket húzok.
Egyébként meg, tök mindegy ki mit mond, mindig légy önmagad. Soha ne változz meg senki kedvéért, ezt megtanultam. Ez a legfontosabb. 
Ennyit magamról,ha több információra vagy kíváncsi, nyugodtan írj.

tumblr_mrslq8l1jz1qioyqpo1_500.gif

Egy halom kedvenc animém van, ezt a listát majd próbálom frissíteni, amilyen gyakran csak tudom, ugyanis folyamatosan bővül. 
FIGYELEM! YAOI ANIMÉK IS FEL LESZNEK TÜNTETVE. (gondoltam előre szólok..)


Naruto (láttam az összes részét, filmeket, illetve elolvastam a mangát is, örök favorit.) , NANA, Yuri on ice❤, Gokukoku no Brynhildr, Inuyasha, Gakkou no Kaidan, Free!, Bleach, Lovely Complex, Boku x SS, Karneval, Humanoid Kikaider, Kuroshitsuji, Fullmetal Panic!, Fullmetal Alchemist, Dragon Ball (illetve Z), Inuyasha, Kilari, Highschool of the Dead, Tonari no Kaibutsu-kun, Owari no Seraph, Death Note, Tokyo Ghoul, Shingeki no Kyojin, Dance in the Vampire Bund, Kuro no Keiyakusha, Fairy Tail, Strike the Blood, Burakku Rokku Shūtā (aka Black★Rock Shooter), Sankarea, Noragami, Shugo Chara, Sakurasou no Pet na Kanojo, Death Parade, Danganronpa, Mahouka Koukou no Rettousei, Guilty Crown, Digimonok, Digimonok az új kaland, Pokémon, Gravitation, Spiral, Kamichu az iskolás istennő, Cowboy Bebop, Dice a mentőcsapat, Yu-Gi-Oh!, Sámán király, Junjou Romantica, Sekai-ichi Hatsukoi, Doraemon, Konan a detektív, Slayers a kis boszorkány, K-On!, Soul Eater, Chihiro Szellemországban, Méz és Lóhere, Another….majd még folytatom(jelenleg nem emlékszem az összesre).

Charlie_dark_hair_anime.gif

Ezzel véget is ért volna a "bemutatkozásom". Ha idáig elértél, hatalmas pacsi!
További jó játékot kívánok!

tumblr_obtyc6x5WH1va65hbo1_500.gif
-Gokukoku no Brynhildr
-Inuyasha






-NANA













FIGYELEM! YAOI ANIMÉK IS FEL LESZNEK TÜNTETVE. (gondoltam előre szólok..)
















I♥Harajuku. Lol.

















Érdekesség (vagy inkább dögunalom tény, nekem édesmindegy miként vélekedsz): Érdeklődöm a hackelés iránt, és a jövőben szeretném is "kitanulni". Hacking is beautiful.❤ 
Otome trash vagyok. Yep. Szeretek is az lenni. MM forever.❤ Jumin is mine. :P









Kiskorom óta a ló a kedvenc állatom (no meg persze kutya, macska[katicát sem hagyhatom ki, kiskoromban gyűjtöttem is őket :D], meg a többi állat, kivéve a pókokat, de azokból is csak azokat utálom, amik csípnek, különösebb problémám nincs velük.), de sajnos nekem eddig még nem adatott meg egy patás sem, ezért itt élem ki lovak iránti szeretetem.

Játékomról:

Tenyészetem: Jelenleg főképp unikornisok, magas GP-vel rendelkező lovak(őket úgymond csak saját "szórakoztatásomra" tenyésztem, nem eladásra), illetve zsetonlovak tenyészetével foglalkozom.

"Céljaim": Egy célom volt régóta, hogy egyszer legyen több, mint 1 millió equusom, ami 2016.03.18-án beteljesült. Köszönet!
Nemrég úgymond "kitűztem" magamnak még egy célt: birtokolni egy lehetőleg általam tenyésztett pompás lovat, jelenleg ezen ügyködöm(nem valami könnyű, ha az ember zsetonvétel nélkül küzd értük..).
Fontos tudnivalók:
-Csábításból Jeles nevű online játékon is megtalálhattok, ha érdekel, kérd el a nevem üziben. 

-Ha nincs jelenleg eladásra kínált lovam, kérlek, ne kérdezd meg, hogy X vagy Y lovamat eladnám-e, mert azt értelemszerűen nem szándékozom eladni.

-Nem veszek részt/szavazok versenyeken.

-Üzenetet nyugodtan küldhet bárki, ismerkedés-illetve segítségkérés céljából egyaránt(és itt most a segítségkérésen nem azt értem, hogy lovat-equust-zsetont-tételt adok, hanem tanácsokat), viszont kérlek, ne fárassz körlevelekkel, illetve, hogy megvenném-e ezt-vagy azt a lovadat, mert ha kell, úgyis utánakeresek, érdeklődöm egy ló iránt.

-Csalókat hamar kiszúrom, szóval felesleges rám pazarolni az időtöket.

-Miraculous fanok nyugodtan jelölhetnek/írhatnak. Anime fanok is írhatnak/jelölhetnek, nem harapok. (csak néha…:P)

Ha idáig is eljutottál, kétszer akkora pacsi!

gZ4QhlL.gif
cHSqp.gif


Mégegyszer további jó játékot!
tumblr_moaognBWbA1s9av7vo1_500.jpg

-Csábításból Jeles nevű online játékon is megtalálhattok, ha érdekel, kérd el a nevem üziben.

A bemutató kódolása a HunHowrse weboldal Layout Generátorával készült | Készítette: Marinette Ladybug