Magamról nem szeretnék egy regényt írni, így csak ennyi: Mint itt szinte mindenki, nagyon szeretem a lovakat, ők a kedvenc állataim, amióta az eszemet tudom. Az a szerencse is megadatott, hogy lovagolhatok kb. 9 éve. Szeretem persze a többi állatot is (pl. kutya, macska, nyuszi, delfin, stb.), kivéve a rovarokat. :) Szeretek olvasni és kézműveskedni, illetve a különböző kultúrákkal ismerkedni, kezdve a gasztronómiájukkal. Ezenkívül sok hobbim van, pl. a zenélés, rajzolás, film/sorozatnézés, de kevés a hely itt mind felsorolni. Ha szimpatikus vagyok, és szeretnél barátnak jelölni, előbb légy szíves írj egy bemutatkozó levelet. Barátaim között eddig olyanok vannak, akiket ismerek, vagy a játékok idejére jelöltek barátnak, és én szeretném ismerni a játékbeli barátaimat is! (Ettől nevezzük őket barátoknak, nem igaz? :D) Köszönöm!
Viszonylag tapasztalt, felnőtt játékos vagyok, 2 héttel a szerver indulása után regisztráltam, így ha kérdésed van, nyugodtan írj, szívesen válaszolok, ha éppen van időm rá. Hobbim még az angol szövegek fordítása, ezzel kapcsolatban többet a lenti banner árulhat el. :) Egyébként igyekszem segíteni mindenkinek, akivel kapcsolatba kerülök, és szívesen beszélgetek a hasonló érdeklődési körű emberekkel is. Meg másokkal is. :) Köszönöm, hogy elolvastad, további szép napot!

Mostanában nem igazán foglalkozom már a lovaim tenyésztésével (vagy úgy a játkkal általáan), de lehet, hogy egy kis időre belefogok valamelyik fajta hobbiszerű tenyésztésébe. Az ilyesmi mindig a kedvemtől és időmtől függ, utóbbiból nem sok lesz az elkövetkező időkben. Az unikornisaimmal is jelentősen lemaradtam, de ha születik egy-egy, ami érdemes rá, akkor azt kiteszem eladásra. De ez nem igazán fontos tevékenység számomra, inkább a lovardám fejlesztésének szentelem az időmet, ha fel tudok jönni néha oldalra. Ott a cél most a bokszok számának a növelése. Fontosabb általam tenyésztett fajták az arab telivér, angol telivér és a shagya arab voltak, ebből mára inkább már csak az arab telivér maradt.
Lovakat ritkán adok el, általában csak azokat, amik kint vannak az értékesítésen, de ha érdekel valamelyik lovam, akkor írj, és megbeszéljük, eladnám -e. (Feketepiaci tételekkel felszerelt lovaim ritkán eladóak!)

A feketepiaci termékere való cserét nem nagyon szeretem, mivel elég nagy lehet a kockázat, így azt hanyagolom. (Meg egyébként nem mellékesen szabályellenes is.) Egyéb adásvételt is ritkán bonyolítok le, de ha valamiről szeretnél kérdezni, állok rendelkezésedre. :)



amira_banner.png

diamant.png Topáz × Topáz × Topáz × Topáz × Topáz diamant.png

couverture-hypnos.png Zúzmara couverture-hypnos.png

corne-abondance.png Xanthosz × Xanthosz × Xanthosz × Xanthosz × Xanthosz corne-abondance.png

soleil-divin.pngArchimédeszsoleil-divin.png