Čekám na tebe, Vltavo.

Schatti vagyok, az Árnyék. Valaha volt egy lovam, akitől meg kellett válnom, soha nem bocsátom meg a sorsnak. Majdnem húsz évig a lovakra sem bírtam nézni.

De tudom, lesz még lovam, igazi, pofátlan, idegesítő, répapecér alak, csak meg kell várnom. Olyan lesz, amilyen jut, nagyon fogom szeretni, és minden vasárnap együtt isszuk a sört otthon, Třebíčben, a Jihlava partján. 

Vltava, és én...


Nem vagyok mai csirke, túl a negyedik X-en, a magam kis szórakozására lovazok. 

Itt a játékban főleg az angolokat szeretem, de sok más fajtával is játszom. A korrekt kommunikációra mindig hajlandó vagyok, de van pár szabály amit mindig betartok és ha valaki velem tárgyal, tartsa ezeket tiszteletben.

Ezek a szabályok a következők:

1. Nem "cserélgetek" lovakat. Ne is keressen senki ilyesmivel.
2. Nem alkuszom.
3. Nem szavazgatok.
4. Nem társulok senkivel, egyszer felajánlottam valakinek, kaptam egy nagyképű és bunkó választ, oké, rendben, többet senkivel nem állok szóba.

VISZONT!!! NYOMATÉKOSAN KÉREK MINDENKIT, HOGY LESZ SZÍVES A HELYESÍRÁSÁRA ODAFIGYELNI, HA LEVELET ÍR NEKEM, MERT A HELYESÍRÁSI HIBÁKTÓL HEMZSEGŐ LEVELEKET NEM VÁLASZOLOM MEG! KUKA, ALAPBÓL. A MÁSIK, HOGY SENKINEK NEM ÍROGATOK, CSAK MERT JÓ FEJ AKAROK LENNI. HA ÉN TISZTESSÉGES HANGNEMET ÜTÖK MEG VELED SZEMBEN, NEM SZERETNÉK NYEGLE, NAGYKÉPŰ VÁLASZT KAPNI.


Kellemes játékot mindenkinek!