Helló kedves idetévedt idegen. A nevem nem fontos, de ha nagyon kíváncsi vagy akkor üzenetben elmondom. Nagyon szeretek filmeket, valamint sorozatokat nézni. Kedvenc filmem a Jurassic World, a Fallen Kingdom, a The Greatest Showman és a Törésvonal. Kedvenc sorozataim a Trónok Harca(khm mily meglepő) és a Lucifer, de ezen kívül még nézek egy párat. Szeretek még zenét hallgatni, és Simsezni. Megtalálható vagyok minden közösségi platformon(ha érdekel üzenetben megmondom a nevem), valamint Wattpadon nameless_unicorn_ néven. Ezeken kívül tipikus tinilány lennék. Tudjátok a tipikus mindenkitől elolvadó fangirl. Életeim Shawn Mendes, Chralie Puth, Ed Sheeran, Harry Styles, és tulajdonképpen az egééééész One Direction. Imádom a cukifiúkkal teletöltött sorozatokat és filmeket. Kedvenc színészem Dwayne Johnson, Kit Harington, Dylan O'Brien és Chris Pratt. Van egy albínó törpenyulam. A barátjelöléseket fogadom, a gratulációkat igyekszem viszonozni.



Kérlek ne írj rám, hogy szavazzak rád egy versenyen, vagy hogy jelentkezzek. Ha érdekel, akkor úgyis meg foglak keresni. Gyűjtöm az aranyalmás szőrzeteket(de azért kérlek ne próbáld meg rámerőszakolni a lovadat, ha tetszik és eladó akkor úgyis megkereslek). Az alább látható szőrök ugyan még nincsenek a játékban, de mindenképpen szeretném megszerezni őket egytől egyig. Nézz be a lovardámba, ahol törekszem a legjobb szolgáltatásokat megadni hűséges patásodnak. 




Gyűjtöm az arany/ezüstalmás szőrzeteket, főleg a karácsony témájúak érdekelnek. A lentebb látható szőrök még nincsenek a játékban, de mindenféleképpen szeretném őket a magaménak tudni. Ha lenne eladó almás pacid akkor keress fel, és ha tetszik és reális áron adod, akkor megvenném.