Sziasztok! Régi játékos vagyok , már gyerekkoromban is beszippantott ez a játék, de időnként akadtak egyéb dolgaim, így a kihagyások miatt a fiókjaim mindig törlésre kerültek. Idővel mindig kedvet kapta a játékhoz, ezért készült el ez a fiókom is, hogy ismét lovazhassak egy kicsit. nagyon szeretem ezt a játékot, viszont számomra azért a saját, valós életem mindig fontosabb lesz. Úgyhogy ha néha eltűnök, esetleg ez a fiók is törlésre kerül akkor az biztos a magánéletemnek köszönhető. Ettől függetlenül szívesen barátkozom, beszélgetek bárkivel,  internetes barátság keretein belül. bármilyen segítséget megköszönök és igyekszem viszont segíteni.  A gratulációkat köszönöm és megpróbálom mindenkinek viszonozni. Köszönöm, ha elolvastad és további jó játékot neked!


JÁTÉKOMRÓL
Hiába volt már legalább 3 fiókom a játékban, valahogy sosem tudtam eldönteni, hogy pontosan mi a legfőbb célom. Még sosem tudtam csak egy dologra koncentrálni. Mindig mindenből egy kicsit: gyűjtögetek, tenyésztek és versenyezek. talán leginkább az aranyalmás/ezüstalmás lovak fognak meg, de abból is csak ami kinézetre az én stílusom. régebben amikor még trófea járt a különböző színekért, azokat is nagyon szerettem gyűjtögetni, ez most sem változott és próbálok minél színesebb palettát összeszedni.  Unikornisok tenyésztésével és bokrétás/nagydíjas lovak kiképzésével is próbálkozom több kevesebb sikerrel.  A szamarak és igáslovak tenyésztése is lefoglal, ha hozzájutok egyhez.




CÉLJAIM
Legtöbbször minden eladó lovam kint van valamelyik eladáson, ők mindig alkudhatók, akkor is ha nincs kiírva. Ahogy már említettem, mindenféle lovak megfordulhatnak a kezemben, így az eladásaim is színesek, menj és nézz körül ha van kedved. Írj bátran eladásokkal kapcsolatban és beszélhetünk róla csak kérlek köszönj és fogalmazz érthetően. Tételcserén is szoktak fent lenni tételeim, leginkább az amire éppen nincs szükségem vagy sok van belőle, úgyhogy az is nyugodtan lesd meg. A tételeimet equusért szoktam feltenni, ez nálam mindig fogyó eszköz, de ha van más areális ajánlatod, meghallgatlak. Én jelenleg a kezdés miatt bármilyen tiszta vérű csikót keresek 6.250,- alatt, ami még hiányzik a gyűjteményemből. Illetve unikornis kancákat keresek még jó áron. Tételek közül az aranyalma és a harmónia csomag érdekel leginkább.



ELADÁSAIM/VÉTELEIM